A skinheadek megvertek egy várandós nőt és egy fiatal roma fiút a helyi élelmiszerboltban. A várandós asszony édesapja azt mondta, hogy a Magyar Sziget rendezvényre érkezőkkel már a korábbi években is volt nézeteltérésük, de most először robbant ki verekedés.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Joga
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=175265

A Magyar Hírlap kicsit másképpen tudja

De ez biztos nem az ATV hibája:D
zia
@Joga: Hát igen, ez a 100%-kos félre tájékoztatás.........

Mert a magyar az hazudik, lop, csal......
A roma még a légynek sem árt, csak ártatlan áldozat, dolgozik, eltartja az ingyenélőket..........van aki ezt el is hiszi!
muhari
@zia: A Magyar Hírlap sajnos hajlamos néha a dolgokat félre magyarázni.
Amit írsz ne haragudj, de még iróniának is hülyeség. Nem szabad a dolgokat úgy nézni, hogy csak fekete, vagy csak fehér. A magyar és a roma emberek között is van mindenféle. A gond ott kezdődik, hogy bőrszín szerint teszel különbséget. Különbséget tenni aszerint kell, hogy milyen ember valaki. Tehát a kérdés nem az, hogy roma vagy magyar, hanem az, hogy fajin ember vagy nem fajin?
muhari
@atababa04: Ez a kérdés nem állja meg a helyét. Magyarországon nem elfogadott az önbíráskodás. Ha "meg is érdemelték", akkor sem ez a megoldás, hanem a hivatalos szervekhez kell fordulni.
Égkékfűzöld2x2négy
A magyar újságírók hozzák a szokásos formát: semmi nem derül ki egyértelműen, és legalább két, de talán még több külön esetet gyúrnak egybe, állítanak szembe egymással kibogozhatatlanul.
A hagyományos angolszász újságírás a következő alapinformációkkal szolgál: ki, mit, mikor, miért, hogyan? Amíg ezeket nem írják le világosan, csak érzelmi alapon lehet hozzászólni. Úgy meg minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.