A most nyilvánosságra került végkielégítési szerződések néhány egészen gátlástalan szélhámos figura ügyeskedései, ezért nem szabad, hogy ezek nyomán a BKV-t velejéig romlott cégnek tartsa a közvélemény - mondta a fővárosi önkormányzat közlekedési tanácsnoka az InfoRádió Aréna című műsorában. Lakos Imre hozzátette: az ügyeket örökölte a közlekedési cég jelenlegi vezérigazgatója, az igazgatóság és a felügyelőbizottság felelősségét azonban vizsgálni kell.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Sőt ártatlanok vagyunk mint egy maszületett bárány mert találtunk valakit aki egy kisebb összegért hajlandó elvinni helyettünk a balhét.Mi itt a vezetésben semmit nem tudtunk,tiszták vagyunk és szeretnénk ha az emberek minnél előbb elfelejtenék az ügyet és sokat BKV-znának mert kell a pénz a következő végkielégítésre.
Vera1944
Ebben a mon datban van a nagy (i)gazság. Valóban gátlástalan szélhámos az, aki önmagának,a baráti körnek ekkora pénzeket leoszt. De erre senki nem figyelt fel időben? Miért kellett megvárni, amig ekkora botránnyá dagad az ügy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.