Dienes János, Zugló korábbi főépítésze perben áll az MSZP-s Horváth Csaba vezette önkormányzattal. Dienes szerint azért rúgták ki, mert ellenezte a kerület központjában épülő Fidesz-közeli óriásberuházást. A jegyző elismerte, a polgármester többször ki akarta rúgni Dienest negatív szakvéleményei miatt, de állítja, végül nem ezért szűnt meg a megbízása.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Érdemes elolvasni, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd által támogatott jelenlegi polgármester - Horváth Csaba - hogyan is képviseli a kerület érdekeit a beruházás során:

"A Horváth Csaba polgármester által a képviselők elé terjesztett trsz-tervezet 2021-ben még nem is tartalmazott fizetési vállalást a beruházó részéről. A 2023 áprilisában beterjesztett változatban már fizetett volna a Bayer 250 millió forintot, a májusiban 350 milliót, nyáron pedig már a 2,5 milliárdot is vállalták volna. Ez azonban még mindig kevés, Dienes szerint csak a P+R parkoló 5 milliárdba kerülne."

A beruházó által fizetendő kompenzáció hogyan ment fel a nulláról a normális ár felére, 2,5 milliárd Forintra.
Nyilván van magyarázat, hogy a második 2,5 milliárdot miért nem kérte el Horváth Csaba!
Béla333
Na ez az a beruházás Zuglóban, ami a következő évekre nagy közös lopkodásra ad alkalmat a maffiával - ha valaki lopni akar. Ez túlságosan csábító a DK-MSZP-Párbeszéd szövetségnek, ezért ragaszkodnak Horváth Csabához és ezért utasították el az előválasztást is.
Az hogy Horváth Csaba legyen újra a polgármester, az akár még a maffiának is megfelelne, ha a beruházás körüli ügyeskedés lehetőségét nézzük.
Mindenkinek jó lenne, csak a Zuglóiaknak és az adófizető választóknak nem!
Na így szavazzatok Zuglóiak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.