A Fidesz szakmailag elégedett a kormány új típusú influenza elleni eddigi küzdelmével, pénzügyi szempontból azonban aggódik. Nem látják ugyanis a fedezetét az ősszel esedékes vakcinációnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
@ugyeugye: Hát nem tudom, mert nem vagyok hozzáértő, de más védekezés nemigen van.
ugyeugye
@bombi02: az erős immunrendszer. az a tuti!

tavaly (először) én is beoltattam magam és a gyermekemet. én "megúsztam" két hét betegséggel, de a gyerek egy hónapig nyomta az ágyat. ja - és előtte évekig semmi bajunk nem volt...
úgyhogy csak bátran bombi02.
bombi02
@ugyeugye: Köszi! Jó egészséget Nektek is!

Üdv
Diamont Frost
Mikola úgy gondolja:" rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. Másokra nem kell annyira vigyázni,..... mások többen vannak!.....
ariel
Mikolának biztos rosszul megy az üzlet, ha saját magával akarja az eladandó szérumokat reklámozni.
A lényeges mondanivalóját a következőkép tudnám megfogalmazni.
"Ha egy Mikola nem hal bele az oltásba, akkor TALÁN más sem fog, úgy hogy emberek vegyetek bátorságot, és a világ négy égtája felöl lehet, hogy nem véletlen "kereszteződött" infleunza ellen nyugodtan oltassátok be magatokat."
Gondolom mindenkinek ismerős a piacról az az üzleti fogás, hogy "már csak ez az egy van" nem tudom félre tenni magának holnapig.
Körülbelül ilyen az is, hogy az ország 10.000.000 lakosából csak 5.000.000 -nak fog jutni szérum.
Aki pánikol, az az elsők között rohan, hogy neki jusson. Innéttől pedig az "egy bolond százat csinál" elmélete kezd működni.
Garnela
gonoszak vaagytok...100x Mikola mint még egszer ez skizofrén szadesz horda Ágikával, Lajoskával meg tudom is én hányan xartak a palacsintába(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.