Használható információkat kapott a rendőrség a cigányellenes támadásokról a kislétai esetet túlélő kislánytól. Pszichológus segítségével kihallgatták. A Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója azonban elmondta, hogy ez egy hosszabb folyamat. Petőfi Attila azt mondta, hogy miközben az első 4-5 helyszínen 3-4 elkövető nyomait találták meg a helyszínen, az utóbbi támadásokat akár egy ember is elkövethette. Az igazgató szerint elképzelhető, hogy a támadók rokonok.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@mókár: az én értelmezésem szerint nem az áldozatok rokonai, hanem egymásé. mármint a gyilkos a gyilkos rokona.
reallatas
@gesa: /tegnap, 11.43/ A fene azt a mohos pofámat! Neked mindíg igazad van! Teljes mértékben megnyugtattál. Máris penitenciát gyakoroltam, azonnal megkorbácsoltam magamat. Üdv.
reallatas
@gyulabors: /tegnap, 15.42/ Remek kérdések! A látencia az, hogy ez van! Üdv.
gesa
09:20@reallatas: te tényleg különleges vagy ha a sanyargatás mellé még az önsanyargatást is bevállalod. Ez már perverzió!:-))))))))))))
gesa
@reallatas: amúgy meg haragszom, mert nem is kértél rá engedélyt:-)))))))
reallatas
@gesa: /ma, 10.26/ Mea Culpa! Bocsánatodért esedezem, megint aranyos vagy egyébként. Remek beszólás! Tudod a renszerválltásból adódó, s egyéb körülményekből kikristálysodott, nyomor tényezőm meglehetősen magas értékeket mutat. Bár be kell vallanom, hogy mindíg is egy kicsit aszketikus életet éltem. Na de ennyire azért nem mint mostanában. Egyszerű kényszer ez! Nem hiszem, hogy lokális, egyedi eset lennék, ebben a pénz mindent űberel, korrupt, rabló világumkban. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.