Használható információkat kapott a rendőrség a cigányellenes támadásokról a kislétai esetet túlélő kislánytól. Pszichológus segítségével kihallgatták. A Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója azonban elmondta, hogy ez egy hosszabb folyamat. Petőfi Attila azt mondta, hogy miközben az első 4-5 helyszínen 3-4 elkövető nyomait találták meg a helyszínen, az utóbbi támadásokat akár egy ember is elkövethette. Az igazgató szerint elképzelhető, hogy a támadók rokonok.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
a hallottak alapján semmilyen információhoz nem jutottak, viszont a kislányt jól bajba keverték.
OKOS
Már tudják, ki volt a Teveutcai lövöldözés tettesesei.
De titkosítják nyolcvan évre.
gesa
@farbe: ez olyan:még kér a nép, hát adjatok nekik cirkusz.
reallatas
@gesa: Hát már megint eszembe juttatsz egy régi római mondást: oszd meg és uralkodj rajta, cirkuszt és kenyeret a népnek! Tudod cirkusz az professzionált módon van is bőven, na de hol a kenyér?
ugyeugye
lehet, azt mondta az egyik a másiknak, hogy kész vagy papa? - merthogy ismerünk olyan példát, mikor vkinek ez a fedőneve. erre most kitalálták, h tutira rokonok. szánalmas.
gesa
@reallatas: mit akarsz te még kenyér is kellene?! Amúgy is 20-án szentelik, csak kibírod addig, aztán lesz még szőlő lesz még lágy kenyér........
Garnela
Hát egyes körökben elég népes a rokonság))
ariel
"Használható információi vannak a rendőrségnek"
És azt titkosították?
Ezek szerint a rendőrségnek szándékában sem áll elfogni a tetteseket, mert akkor a "titkosított" anyagot fel kell oldani, hogy az elkövetők személye nyilvánosságra kerülhessen !?
gyulabors
Legutolsó infóim szerint a Parlamenti Bizottsági ülésen 20 évre titkosították az anyagot. Nos akkor most mi van? Szivárogtatás, össznépi hülyítés, vagy tudatos polgárháborús uszítás a tábornok úrtól?
Jelenleg kánikula van, de ezek szerint még forróbb ősz következik?
gesa
Ezek a hirtelen ötlettől vezérelt kinyilatkozások is csak azért vannak, hogy összezavarják esetleg a tettest v. tetteseket. Az újságírók meg a falatnyi morzsákból építkeznek mekk Elek módra , így ők a leghibásabbak, a hergelésben.
ariel
@gyulabors: 15:42
Ennek a hozzászólásodnak őszintén örülök. Talán az első amivel egyet is értek!!!
Neked is a saját kőreidben azon kéne munkálkodnod, hogy ennek a polgári forradalomra való úszításoknak csorbítsd az élét.
Magyarázd meg az embereidnek, /ha megtudod, ha meg lehet/ hogy ez nem más mint uszítás.
Nem érdeke sem cigánynak, sem magyarnak, hogy egymásnak essünk.
Minden ilyen irányú erőfeszítésedet megköszönök.
marlin
"Használható információi vannak a rendőrségnek"

Könyörgöm, ha van akkor használják, vagy menjenek "haza"!!
(Ha meg nincs akkor nem kellene szélhámoskodni??)
luciferi
Ez már kezd olyan lenni, mint ha valaki a ruletten minden számra tesz zsetont. Valamelyik csak bejön.:)
Vera1944
Gyulabors.
Én az utolsó bekezdésedre reagálva, igen, és tartok tőle nagyon.
démon
Ugyan az mint Móron,mindent tudnak csak az igazságott nem.
mókár
Egy mondat megkapta a szemen és az elmém. Idézem: " Az NNI igazgatója szerint elképzelhető hogy a támadók rokonok " . Namármost kiket is támadtak meg, na ??????????? Akkor a rokonok kik lehetnek ???????????????
Érdekes, akkor hol is van a rasszizmus jelen ????????????????????
ugyeugye
@mókár: az én értelmezésem szerint nem az áldozatok rokonai, hanem egymásé. mármint a gyilkos a gyilkos rokona.
reallatas
@gesa: /tegnap, 11.43/ A fene azt a mohos pofámat! Neked mindíg igazad van! Teljes mértékben megnyugtattál. Máris penitenciát gyakoroltam, azonnal megkorbácsoltam magamat. Üdv.
reallatas
@gyulabors: /tegnap, 15.42/ Remek kérdések! A látencia az, hogy ez van! Üdv.
gesa
09:20@reallatas: te tényleg különleges vagy ha a sanyargatás mellé még az önsanyargatást is bevállalod. Ez már perverzió!:-))))))))))))
gesa
@reallatas: amúgy meg haragszom, mert nem is kértél rá engedélyt:-)))))))
reallatas
@gesa: /ma, 10.26/ Mea Culpa! Bocsánatodért esedezem, megint aranyos vagy egyébként. Remek beszólás! Tudod a renszerválltásból adódó, s egyéb körülményekből kikristálysodott, nyomor tényezőm meglehetősen magas értékeket mutat. Bár be kell vallanom, hogy mindíg is egy kicsit aszketikus életet éltem. Na de ennyire azért nem mint mostanában. Egyszerű kényszer ez! Nem hiszem, hogy lokális, egyedi eset lennék, ebben a pénz mindent űberel, korrupt, rabló világumkban. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.