Én tudom, kik vannak a közel másfél éve tartó roma gyilkosságok mögött. Tisztában vagyok vele, hogy ezek súlyos szavak, de vállalom értük a felelősséget - nyilatkozta a Tiszaújvárosi Krónikának Kiss Károly, a Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetője.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@zia: Szerintem meg már célpont volt(mint ahogy utalt is rá), és pont ezért fordult a nyilvánossághoz!
Garnela
A másik meg az, hogy előtte titkosították X évre..mert tudják milyen körben kell keresni az elkövetőt, és ahogy csubaka is utalt rá, elő kell készíteni a terepet a színt vallásra, miután lerasszistázták az egész magyarságot !
Garnela
Ő az első konc akit bedobnak..nem fog Drazsé az ország elé állni, hogy bocs tévedtünk ..egymást ölik..valaki kell aki elviszi a balhét..
mókár
@Garnela: Csupán csak szerepelni akar a médiában. Nevetséges kínlódás az egész.
pelikan61 és még egy páran hozzá hasonlóan leírta a frankót, az viszont nagy blamázs az egész rendőrségnek, cigányveztőknek és azoknak akik egyből rasszizmust kiáltoztak.
Jellemző, sőt törvény közöttük ha két rivális család egymásnak esik és ha közben esetleg egy kívülálló segiteni próbál valamelyik félnek azok összefognak és egyesülve nekitámadnak a segíteni szándékozónak. A végén pedig a jószándékút lecsücsültetetik egy pár évre .
szöszmösz
@gondolkodo: Ezen a logikai síkon tudom értelmezni a dolgokat Én is.
Amennyiben tudja, akkor tudják, hogy tudja és már régen nem tudná, hogy tudta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.