Bajnai Gordon szerint Magyarország lelki válságban van, a miniszterelnök a Kisebbségekért Díj külhoni magyarságért tagozata kitüntetéseinek csütörtöki budapesti átadóján azt hangsúlyozta, hogy ezért mindennél nagyobb szükség van a biztonságra, amelyhez a hovatartozás erős érzete kell.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
démon
Itt teljes morális válság van a libapásztor és elnyomó tolvaj bandája miatt,a nép nem lát mást csak rablást és csalást,ideje lenne ha ezek a tolvajok a börtönben lennének.A cigány kérdést nem lehet úgy megoldani hogy elnyomjuk a magyarságott.
reallatas
@démon: Mit ne mondjak, emelem kalapomat, bátor a látens valóságra rávilágító vélemény!! Talán annyit, hogy speciel én úgy fogalmaznék, hogy a rendszerváltás óta regnáló kormányok össz. tevékenységének a negatívumai most csapódnak le. A lelki kérdésre rátérve: ép testben /társadalomban/ ép lélek, beteg testben /társadalomban/ beteges lélek. S ne tessék azt hinni ott fenn, hogy ez nem majdnem 100%-ban az önök vívmánya!! Üdv.
zsuzsu
Ennyi riasztó tünetből még jó, hogy rájött ...a Gordon
furfang
És ennek egyik okozója éppen Bajnai Gordon, mint Gyurcsány hűséges fegyverhordozója!!! Ez a mostani kormány olyan intézkedéseket hozott, úgy viselkedik, mintha fogadalmat tettek volna arra valakiknak, hogy totál tönkre teszik az országot, és a benne lakó magyarokat. Így hát nincs mit csodálkozni az emberek érzületén, a vetés beérett, lehet aratni.
reallatas
@furfang: S most beszúrnám, a már már közhellyé váló közmondást: ki szelet vet, vihart arat!! A felhőzet már elég vastagnak látszik. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.