A Magyar Gárda biztonsági szolgálata a jogellenes hatósági lépések elkövetését a rendelkezésére álló eszközökkel megakadályozza - olvasható a mai rendezvény kapcsán az immár csoportként tevékenykedő szerveződés honlapján.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@marlin:
"Akkor a bazsarózsás Laci - a törvény erejénél fogva - miért nem oszlatja fel a parlamentet??"

Ha emlékezel még a meg választására, akkor meg kaptad a választ is. Ők választották maguknak, nem mi nekünk. Hát ezért.

pelikan61
@marlin: A legitim kormányzáshoz választópolgárok 50+1 szavazata kell. Mennyit is kaptak az EP választásokon? És ehhez az eredményükhöz gondold hozzá 10% csalást is. Mert ahhoz aztán igazán értenek.
Na meg az Ösződi beszéd után mi a francot keresnek még itt? A hazugsággal való győzelem, választok megtévesztése az nem büntetendő? Ez az ő demokráciájuk. Had ne keljen már ezzel azonosulnom nekem. Elég, ha téged meg győz. A te nézeteid a baloldalisághoz olyan mesze van, mint a béka segge a tyúklétrához. Ha neked ez a baloldaliság, akkor javaslom, keresd meg az elgurult gyógyszeredet hátha segít rajtad.
atababa04
@marlin: Nincs az országnak legitim kormánya!!!!!
marlin
"Mama, ha ébren van ne álmodjon" :-))
reallatas
@zsolti: /tegnap, 16.42/ Nézd a megnyilvánulásaidból ítélve, hogy kinek is kéne lenyugodni, s netán tárgyilagos társadalomcentrikus lojalitással mérlegelni, nos az egy dolog. Te is én is ök is a nép! Legfeljebb szines a paletta, mert ugye természetes, mondjam demokratikus az, ha nem egésszen egy véleményen vagyunk. Az pedig, hogy ott a demokrácia a parlamentben, nos rendbe van, de tessék már azzal élni is, azaz jól sáfárkodni, az egész társadalom érdekeit szemelőtt tartva. Egyébként hamár a szavakkal játszunk, a parlamentben az úgynevezett népképviselők ülnek, estenként ülnének nemdebár. Ami a voksolást /választást/ illeti, elég problémás per ma az, hogy olyasmi mint a nősülés, az ember mindíg egy vagy több rossz közűl választ, vagy választhat. Egy embert /társadalmat/ két módon lehet emelni: az egyik a feneke alá nyúlva, a másik a nyakánál fogva. Nos az emelés ténye, mindkét esetben létrejön, csak az utóbbinak más lesz a végeredménye.
gondolkodo
@ariel: Köszönöm válaszod, úgye nem veszed sértésnek, ha leírom: számomra nem kielégítő és nem győzött meg, - de ez személyes dolog.
A további vitától elállok, Veled szivesen tenném, de éppen a Veled egy elvet vallók miatt nem teszem. Nem akarok támadási felületet adni és nem akarok a névtelenség álarca mögé búvó emberkékkel veszekedésbe keveredni!

Tévedés ne essék, nem Rólad van szó! Te, ugyanúgy, ahogy mindenkitől elvárható, bemutatkoztál reglapodon, mégpedig így: (idézem!) "Utálom: a jellemtelenséget". Ezt számonkérnem nincs miért.
Viszont felvetett egy költői kérdést bennem: jellemesnek tartod-e, ha valaki, aki nem ír semmit önmagáról reglapján, hozzászólásában számonkéri a másikon, mit írt Ő? Pedig Ő ugyanazon "oldalon" áll, mint Te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.