A hétvégi Szlovák –Magyar konfliktus szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Rengeteg helyen (hírportálokon, blogokon) jelentek meg, az üggyel kapcsolatos írások. Többségük azonban csak az ügy felszínét karcolgatta, ezért gondoltam, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

asim
Döntsük el kapitalizmus van vagy sem? 1968-ban a szocializmus védelmében léptek magyar katonák Cseszlovákia területére.Most Szlovákia egy önálló állam.Haragszanak ránk mert önállóak lettek?Kapitalizmust szolgálja a szlovák kormány tehát köszönnie kellene,hogy a kapitalizmus győzelmét kiszolgáló államelnökünk hozzájuk látogat.Az az érzésem nagy zavar van a magyar elit és a szlovák elit fejében is.Tegyünk meg mindent azért,hogy újra szocializmus legyen mindkét államban és így tiszta szívvel és ésszel foghatunk össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.