Ismét lesz homoszexuális felvonulás Budapesten. A menetet most „14. Budapest Pride-nak” nevezték el - a szervezők szerint azért, hogy a nagyvilágba könnyebben hírét lehessen vinni. Bécsből például busszal érkeznek majd a felvonulni vágyók.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

OKOS
Nagyon helyes volt, hogy az újfasiszták felvonulását megtiltották !
Jó lenne, ha a másik undorító csoport felvonulását is megtiltanák azonos indoklással.
perta
@OKOS: biztosítják őket, erre lesz túlóra! a tetejébe még Jönnek az osztrákok is.........
g1983
Persze aztán ha lesz balhé akkor az a "fasiszta" magyarok miatt lesz? Tele lesz az újságokkal ahogy idáig is. A rendőrség meg megkapja a maga kis pénzét persze azt amit az adófizetőtől vesznek el. Felháborító hogy ilyen hülyeségekre költik el a pénzt. Értelmes dolgok is léteznek amire per pillanat nincs az országnak pénze. De lenne ha nem melegfesztivál meg egyéb baromságokra költenék el. Szavazni kellene arról, hogy az adófizetők pénze mire mehessen el.
OKOS
@perta: Igazából ez mesterségesen gerjesztett ellentét fokozás, hogy az emberek ne az idióta országvezetéssel foglalkozzon.

Már a rómaiak is megmondták "kenyeret- cirkuszt" ebből a cirkuszról gondoskodik a felső vezetés.

ARRA KÉREK MINDEN JÓÉRZÉSŰ EMBERT, HOGY NE MENJENEK A PROVOKÁCIÓNAK SZÁMÍTÓ FELVONULÁS KÖRNYÉKÉRE ÍGY CSAK AZ ÜRES UTCÁKNAK ÉS AZ ÁLTALUK KIRENDELT PROVOKÁTOROKNAK, ÉS RENDŐR TÁRSAIKNAK MUTOGATHATNÁK MAGUKAT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.