Nem találkozik a homoszexuálisok szervezeteinek képviselőivel a köztársasági elnök, Sólyom László egyéb elfoglaltságaival indokolta döntését.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@zia: Döntő többségben, de lesznek ott másik gyülekezetből is.
menasagh
Szóval az ilyen emberektől inkább elvárná a többi, hogy azzal menjenek az államelnökhöz, hogy gyűjtöttek az AIDS-es betegek gyógyitására.....
xu
@menasagh: Nemá! Semmi közük ahhoz a betegséghez! Azt a majmoktól örököltük, ha jól tudom. Szerintem azt nem a hűségesek terjesztik, hanem a hűtelenek, sexuális beállítottságtól függetlenül.
mókár
+Ezeket tényleg a diliházba kellene zárni. Mit képzelnek? Egy KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK mögé bújnának!?? Legközelebb már az lesz a törvénymódosító javaslatuk, sőt követelésük hogy a hetero embereket zárják börtönbe! Ha az szdsz még tovább regnál akkor még ezt is megélhetjük.
xu
@gesa: Nem döntött; csak más irányú elfoglaltsága miatt most a másokkal nem tud foglalkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.