Támogatja a kormány a homoszexuálisok hagyományos fesztiválját és felvonulását. Ezt a rendészeti miniszter jelentette be, aki - Sólyom László köztársasági elnöktől eltérően - fontosnak tartotta fogadni a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek ernyőszervezetének vezetőjét.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@rodeokutya: Na, azt biztos szétvernék, mi meg mennénk a dutyiba. De lehet megérné.
Csubaka
Ezt a hírt, hogyan lehet leközölni?????
Milyen jogon hoznak ebbe az országba, más nemzet fegyveres testületének egységeit a parlament hozzájárulása nélkül!!!!Ez nem alkotmány ellenes????

2009. július 23. és július 26. között rendezik a Forma-1 Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, amelyet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság biztosít. A munkában az elmúlt évekhez hasonlóan komoly létszámú rendőri erő vesz részt.

Ugyanakkor a magyar rendőrök munkáját lengyel, román és osztrák rendőrök is segítik majd. Ők elsősorban a külföldi vendégek problémáinak kezelésénél, a tájékozódásuk megkönnyítésénél, az okmányaik és a járműveik ellenőrzésénél segíthetnek. A tapasztalat alapján a külföldről érkező látogatók örömmel fogadják saját nemzetük rendőreit, és bizalommal fordulnak hozzájuk.

rodeokutya
@Nemezis: Azért álmodozni még szabad.De tényleg mindenkinek minden hülye felvonuláshoz és megmozduláshoz joga van.Ha meg nagyar megy enyenruhában az rögtön félelmet kelt!Aki fél húzzon el.Bennem a ratyik keltenek félelmet...szétverhetem őket és lefújhatom a bagázst gázzal?
gesa
Sokan azt mondják, hogy a fejlett országokban ezt elfogadják. Na, akkor mi nagyon levagyunk maradva, most az egyszer örülök, hogy nem az élmezőnyben foglalunk helyet. Ezek most kire fognak szavazni? A pártjuk éppen sz@rrá válik és a maradékot megpróbálják egymásra kenni. Az MSZP magára vállalja őket? Mert ők nagyon toleránsak. Akkor viszont az ők bicskájuk is beletörik. NE VONULJANAK FEL! Csak ennyit kérnénk mi akik a természet igaz törvénye szerint éljük szexszualitásunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.