Sorban veszítik el a családok otthonaikat, mert nem tudják kifizetni a megnövekedett törlesztőrészleteket. A Heti Válasz Veszprémben kereste fel a kilakoltatások főszereplőit - a banki ügyintézőt, a családsegítőt, a végrehajtót -, és egy kórházi dolgozó sorsán mutatja be, hogyan lehet két gyermekkel utcára kerülni úgy, hogy valaki becsülettel dolgozik.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
Leszünk mi még 3 millió hajléktalan országa! A lakások állni fognak üresen, mert nem lesz aki megvegye vagy bérelje őket, az ország harmada meg majd lesátorozik a parlament előtt!
gesa
Az emberek soha nem bocsájtják meg, hogy a bankokat tőkésítették, hagyták hogy továbbra is hízzanak az embereken. Meg ilyen-olyan mondva csinált lehetősséggel állnak elő, amit nem is tudom kik tudnak igénybe venni, mert olyanok a kritériumai. Jól ki van ez találva. Látszatintézkedés! De nem szédültünk el tőle még mindig várjuk a tényleges segítséget és nem úgy hogy nagyon kevés emberen segítenek, hanem a bankokat kényszerítsék olyan engedményekre, hogy tudjon mindenki tisztességesen fizetni. Vagy nem ez a cél?
Garnela
Csak az a baj tudjátok hogy hiába szerveznek ilyen-olyan tüntetéseket, bankok ellen kormány lemondatásáért, akiket érint pénzük sincs hogy elmenjenek, aki meg tehetné neki így is jó, otthon kussol(itt főleg a budapestiekre gondolok), sőt szidja a sok vidéki tahót aki "csürhéskedik az "Ő" városukban! pár ezer emberrel nem lehet kormányt buktatni! Ahhoz százezrek kellenének!
menasagh
És kinek jó mindez...hát a bankoknak, akik felvásárolják az ilyen lakásokat...és kik állnak mögötte...na kik ?
Garnela
@menasagh: És újra eladják jelzáloghitelre..és újra lefoglalják..egy lakáson több tízmillát kasszírozhatnak(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.