Életveszélyes rohamokkal járó betegségben szenved. A orvostól azt kérte: ha érzi, hogy jön a krízis, hadd jusson be soron kívül a szakrendelésre, hogy mihamarabb megkaphassa a szükséges ellátást. Az orvos-igazgató azt mondta: nem tud segíteni.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

juliaschadt
Igen sajnálatos ,de a cikkben szereplő hölgy esete nem egyedülálló, etikai szempontból megérti az orvosig. , hát ez nagyon üdvös, abban viszont igaza van, ahol müködik sürgősségi ellátás, ott igenis az ilyen állapotú beteget a lehető leggyorsabban ellátják/ átéltem/, persze lehet jómagam vagyok optimista.Ellátják? -na és az előjegyzésekről csak annyit ,hogy amig egy csontcintigraphiára váró ismerősöm 3 hónapra kapott időpontot,s megjelent a vizsg.-ra közölték, el kell halasztani kérjen uj időpontot!!!/kapott +2hónap múlva!!/ valamit t e n n i kéne már kéremszépen ,ez nagyon nem humánus .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.