Miért nem volt jelen tegnap Bajnai, vagy legalább egy miniszter sem a meccsen? Pedig a tegnapi siker pénzügyileg is nagy segítség az országnak!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: rolandszabo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Waqtik
Mindenkinek: mexicó óta széles ívben teszek mindenre ami foci .Felháborítóbb a fogathajtó vb agyonhallgatása . Ott pedig nem vagyunk rosszak . Orb ott volt a debrecen meccsén ?
Waqtik
Kecskemét sajna fideszes város , de az évről-évre visszatérő Hírös Napokról amihez most a fogathajtó vb hozzájött mit lehetett látni ?
furfang
@Waqtik: Mi az, hogy Kecskemét sajna fideszes város? Most kirándultunk oda a múlt héten. Elámultam, hogy milyen szép az a város! Rend van, készültek augusztus 20-ra, díszítették a városházát temérdek virággal. Amikor érdeklődtünk valami után az emberek udvariasak voltak, jót ebédeltünk egy teraszos elegén étteremben, úgyhogy nincs mit sajnálkoznod, nagyon jó benyomást keltett ez a gyönyörű, a reformáció idejét idéző épületekben bővelkedő városunk. Jó vezetése van, nem úgy mint Budapestnek!
trabi
Bajnai nem ért rá... éppen libákat etetett....vagyis hajkurászott...pontosabban a nyakukat tekergette ki....és nem látott a libátol....akarom mondani, a pipától...

Egyébként lehet, hogy jobb, hogy nem volt ott - neki legalábbis. Egy ilyen felajzott tömeg sok mindenre képes ám...:-)
almalibre
Rengeteg olyan esemény van ahol magyarok európai, vagy világbajnoki címet érnek el és nemhogy nem jelennek meg a honatyák, hanem az is eredmény, ha erről néhány sajtóorgánum beszámol. Ehhez képest egy debreceni focicsapat (ahol lassan már az is eredmény, ha magyar játékosok is rúgják a bőrt, nem hogy debreceniek) eredményt ér el egy selejtezőn, belereng a föld? A fiúk csak dolgoztak a pénzükért, mint mindannyian. Nem történt sem több, sem kevesebb…
eberti
Miért kellett volna ott lenni a kormány részéről,hiszen az állami ünnepségeket is legtöbbször külön tartják? Nem állítom,hogy ez helyes,de ez van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.