A Magyar Helsinki Bizottság nyílt levélben hívta fel Sólyom László köztársasági elnököt és a parlamenti pártok vezetőit, ítéljék el Meleg Méltóság Menet elleni megfélemlítő kezdeményezéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ember
@Vera1944: Ott már régen bent vannak! Meg az OTP-ben, meg a MOL-ban, meg ki tudja hol. Különben a megbotránkoztatásról beszélek, mikor a melegekkel kapcsolatban a gyerekeket féltem. Olyan nekem, mint az a polgártársunk, aki az utcán az autójában ülve szabadította meg magát a bántó nedveitől- tulajdonképpen ő sem bántott senkit, csak épp ezt egyenlőre úgy tekinti a hatalom, hogy nem illdomos. De tulajdonképpen joga volt hozzá és nem bántott senkit. Aki nem akarta, nem nézte...
Dr. Stein
Sokan azt hiszik már, hogy a köztársasági elnök valami showman, aki naponta kétszer kijön az irodából és egy listáról felolvassa, épp kit ítéljen el vagy támogasson.
Lennének ötleteim, ítélje el az esőt, mert megázott a szalonnasütőm és támogassa az esőt, mert kell frissen vetett fűnek.

Dr. Stein
bocs, félbemaradt fogalmazás: épp kit ítél el vagy támogat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.