A révkomáromi Szent István szobor megkoszorúzására készül a Jobbik miskolci szervezete.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@gondolkodo: Nem értettél meg...az unióba való belépéssel már nem a saját szemétdombja...és oda más kakas is járhat.
A határok feloldásával nincs tilalom, bárki mehet, ha nincs priusz...bárki.
zsbela
@pelikan61: Akkor megismétlem amit 12:13-kor leírtam:

A jogi felvilágosításra meg vannak a megfelelő állami, önkormányzati, civil és egyéb szervezetek. A törvények betartatására és az azokat megsértők feletti ítélkezésre ott vannak az Alkotmányban és egyéb jogszabályokban felhatalmazott szervek.
pelikan61
@zsbela ma, 16:08 – válasz erre:

Ezzel én is tisztába vagyok! Akkor az a kérésem ezt minden esetbe hagy rájuk, és ne kezdj magán akciókba a jogászkodásoddal! De mikkor a gárdáról van szó, te olyan nagy vehemenciával vágod a paragrafusokat, amire megpróbálsz hivatkozni, tétel szerint, hogy egy jogásznak is dicsőségére vágyna. Mikkor meg a bodza termelőkkel szembe kérlek, ere akkor megy csak általánosságra vagy képes. Vagy te is bodzatermelő vagy? Sajnos a válaszod nem tudom elfogadni.:(
pelikan61
Örömmel közlöm atrocitások nélkül sikeresen megtörtént a Révkomáromba a szoborkoszorúzás.

Ez utal sem jött be az előítéletek a koszorúzással kapcsolatba. Ahogy azt már korábban említettem egyedül a jobbik és a gárda rendelkezik olyan intelligenciával, hogy bármilyen esetbe tudja a szabályok követését, elfogadását.
Kíváncsian várom, Orbán Viktor mikkor helyezi el a szóba forgó emlékműnél a Fidesz koszorúját.
zsbela
@pelikan61: Az általam említett paragrafusok mindig egy konkrét estere vonatkoztak és az engedélyed nélkül ezután is meg fogom tenni. A bodzagyűjtést meg meghagyom Neked. Ezennel a vitát lezártnak tekintem.
pelikan61
@zsbela ma, 17:59 – válasz erre:

Sarokba szorítottalak! Nem volt nehéz. Hiszen minden állításod a cikkel kapcsolatba megdőlt. És azt is elkel ismerned, hogy a törvénytárad is elég hiányos.
További szép napot kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.