Már képezik az új vezetőket.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@pacsirta ma, 13:05 – válasz erre:

Legyen meg az akaratod!
Félév múlva meg a Fideszt Fogják szidni a választói. Én is azt mondom győzőn a Fidesz Leg feljebb már csak hiteleket tud felvenni, meg az is meggyőződik róla, hogy többé nem szavaz rájuk, aki eddig ezt tette.
Én inkább annak örülnék, ha a nemzeti oldal győzne, ha ez több pártból is állna, de leg fő képen a józan és győzőn.
1951
Nagyon merem remélni, hogy Orbán Viktor, kormányra kerülése estén az élet minden hivatali területén teljes személycserét hajt végre, mert ami itt az elmúlt 7 évben történt, az nem más,mint az ország teljes kiüresítése pénzügyileg.Ez természetesen nem maradhat így, teljes körű elszámoltatást is kell csinálni és megfelelő jogi konzekvenciákat rájuk kell terhelni.Tarthatatlan az, hogy mint Eu-s ország,nálunk a kiszámítható átlagkereset még nagyvonalúan számolva is csak 400 eurónak megfelelő összeg, míg a bennünket körülvevő ny-európai országban 1600 euró.Valamit ezen a téren okvetlen kénytelen lesz tenni az új kormány,hiszen ha így folytatódik országunk Albánia szintjére süllyed,pedig 2000-ben nem itt tartottunk. Sajnos nagyon visszafejlődött országunk és ezt nem lehet és nem is szabad így hagyni.Mindenki aki többet vett ki a "büdzséből",az rakja is vissza magától mielőbb, ha ez így nem megy akkor majd a megalkotandó törvény erejével visszaható módon.Nem engedhető meg, hogy néhány ezer,vagy tízezer ember így "megkopasszon" több milliót.Ennek végrehajtásához erős kezű kormányfőre és minisztériumi vezetőkre és önkormányzati elöljáróságra van, illetve lesz szükség mielőbb!
gondolkodo
@pacsirta: Harag és részrehajlás nélkül: milyen garanciát látsz arra nézvén, hogy az ország gazdaságát helyre tudja rakni olyan párt, amelyiknek pártkasszája deficites?
gondolkodo
@pelikan61: Igen, győzzön az, ami az eddíg regnáló politikusainknál (nem pártnál, mert mindegyik "felemelni akarta" az országot!) hiánycikk volt: a józan ész!
Az állampolginak igazán mindegy, mi annak a pártnak a neve, amelyik a jólétet - még ha viszonylagos is, de ennél jobb! - biztosítja.
Sajnos, az Általad jónak tartott többpárti összefogásra nem látok jeleket.
1951
#gondolkodó: teljesen egyetértek írása minden sorával, nem is kell hozzáfűzni semmit.De ahhoz, hogy így is legyen, az ország minden lakosának össze kell fogni és fel hagynia korábbi "sündisznó állásával"! Ugye érthető,mire gondolok itt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.