A mohácsi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke papíron hajlandó igazolni a kivándorolni akaró cigányoknak: itthon üldözik őket.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
Minek képzeli magát ez az emberke! Tanítsa, nevelje, segítse az integrációt népe tagjainak!
Ha kiállít ilyen papírt, szembe megy az államhatalommal, árt népe tagjainak, tehát keményen meg kell büntetni!
Vera1944
Aztán ha valami folytán mégsem sikerül a dolog és visszajönnek, akkor a cigány kissebbségi önkormányzat majd adjon neki lakást, munkahelyet, stb.
És segitse őket a beilleszkedésbe.
zsbela
"A mohácsi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke" milyen hatóság? Milyen felhatalmazás alapján állít ki bármilyen papírt? Ki fogja lfogadni ezeket az irományokat? Csak kiröhögteti magát!
gondolkodo
@zsbela: Az egyáltalán nem baj, ha őt kiröhögik, ugyanis a nevetségesség öl!
A bajt abban látom, azon kívül, hogy árt népének, még az országot is lejáratja ez a díszcigány!
anka
@gondolkodo: - az igaz, hogy lejáratja az országot! - de ha kint rájönnek, hogy nem akarnak dolgozni és ebből fakad az egész üldőzésük' akkor visszatoloncolják őket mint már meg is tették jó pár esetnél. Pont a mohácsi cigányok csináltak már balhét kint. - akkor mit akarnak? Magyarázkodhatnak akkor a fajvédők'!

reallatas
@zsbela: /ma, 17.13/ Üdv. Most hallgattam a hírekben a rádióban egy rövid riportot egy másik ominózus cigány vezetővel, a kérdést hasonló módon célozva feltette neki a riporter, s most figyeld a fogalmazását, tudjuk, hogy semmi jogi jelentősége nincs, de jelzésértékű akkor is. Tehát felhívja a figyelmet ha adunk ki ilyen igazolást.
reallatas
@gondolkodo: /ma, 17.22/ Üdv. Érdekes volt a közelmúltban Canada tett gyorsan frissen egy bejelentést, miszerint fontolgatják a vízumkényszer visszaállítását. Nocsak!
zsbela
@reallatas: Üdv.! A sok jogvégzett roma, vagy valamilyen szervezet felvilágosíthatná ezt az embert, hogy Ő milyen papírt állíthat ki.
szöszmösz
Arról lehet majd tudni, hogy elmentek, hogy már vissza is jöttek. /Sajnos/
reallatas
@zsbela: Nos ha már itt vagy örülök, tudod veled nem húzok újjat, mert jogi kérdésekben mindíg ülnek a megjegyzéseid. Azért sajtcédulát csak szabad úgye? Vigyázat se steri se száma annak, hogy a végén az ilyen sajtcédulákat az asszisztensek valorizálják netán. Volt már példa rá.
Vera1944
Aki menni akar, az hadd menjen.
De ha visszájára sül el a dolog, akkor nem kellene semmiféle segélyt, lakást. stb. adni.
Saját döntése volt.Majd a vajda, aki kiállitotta a papirt, magához veszi őket., és gondoskodik róluk.
reallatas
@zsbela: No most se szeri, és nem steri. Bocs! Megyek az erősebb szemüvegemért.
anka
@Vera1944: - ez lenne a helyes! - de majd megint a mi nyakunkra jönnek vissza!

@reallatas: - biztos meg is teszik, pont Canadába játszották el az esélyüket.........
gondolkodo
@reallatas: Igen, vízumkényszer, de nem csak a vajda embereinek, hanem a magyar állampolgároknak!

@zsbela: Most kéne előszedni Mohácsit, szabadelvű és tanult létére nem akarja felemelni népét a már mindenkitől joggal elvárt közép-európai szintre!
Most kéne előszedni azokat a díszcigányokat, akik lenyúlták a közösség pénzét!
zsbela
@gondolkodo: Mivel Mohácsi már kiesett az EP parlamentből, Őt már leírták. Addig volt csak érdekes a számukra, ameddig odakint tudott keverni.
farbe
@Vera1944: Ehhez hasonlót már valakitől hallottam!
zsuzsu
Nem munkát kellene inkább osztogatni nekik papír helyett??? Ezen kellene inkább agyalni Tisztelt cigány önkormányzat és elmagyarázni a tesóknak hogy a lehetőséget már elkurták, és nem lehet már nulla nyelvtudással ,munka nélkül megélni sehol.
reallatas
@zsbela: /ma, 18.42/ No hallod megvan őnekik a saját kis stratégiájuk, azaz a rafiunált /romásan khanyalló/ jól kidolgozott stílusuk.
farbe
@Vera1944: Azt hittem, hogy a Fletó szavait lefordítottad nem obszcénná!
zsbela
@reallatas: Szerintem többre mennének az alap, közép vagy felsőfokú iskolában szerezhető papírokkal!
anka
@zsbela: - úgy gondolod hamis papírokkal? - mert jogsijuk is úgy van!
reallatas
@zsbela: /ma, 20.51/ Kétségtelenül! De tudod ők nem római jogot, hanem roma jogot tanúlnak. S ez egy hangyányit azért másképpen fogalmaz. Üdv.
reallatas
@zsbela: Hát majd elfelejtém, most a papírral azt akarja a roma vezető érzékeltetni, hogy jogos problémák miatt mennének, vagy van egy hátsó gondolata, segítek mert nekünk sem túlzottan hiányoztok. Elgondolkodtató mit ne mondjak.
Garnela
És mi lenne ha tényleg üldöznék őket? Védett fajta..mit akarnak?Hát Kanadában kicsit több a mn. segély..biztos ez a vonzó)
reallatas
@gondolkodo: /ma, 18.30/ Figyeld az analógiát, tudod kisebb településen álltalában a bolti hitelezés mértékkel működni szokott. Egyszercsak közli a boltos, hogy nincs tovább hitel, mert ez meg az nem adta meg, kollektíve büntetve tehát mindenki. Mit gondolsz kik nem adják álltalába meg. Üdv. De sorolhatnám tovább.
reallatas
@Garnela: /tegnap, 21.58/ Beletrafálltál! Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.