A mohácsi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke papíron hajlandó igazolni a kivándorolni akaró cigányoknak: itthon üldözik őket.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zsbela: Hát majd elfelejtém, most a papírral azt akarja a roma vezető érzékeltetni, hogy jogos problémák miatt mennének, vagy van egy hátsó gondolata, segítek mert nekünk sem túlzottan hiányoztok. Elgondolkodtató mit ne mondjak.
Garnela
És mi lenne ha tényleg üldöznék őket? Védett fajta..mit akarnak?Hát Kanadában kicsit több a mn. segély..biztos ez a vonzó)
reallatas
@gondolkodo: /ma, 18.30/ Figyeld az analógiát, tudod kisebb településen álltalában a bolti hitelezés mértékkel működni szokott. Egyszercsak közli a boltos, hogy nincs tovább hitel, mert ez meg az nem adta meg, kollektíve büntetve tehát mindenki. Mit gondolsz kik nem adják álltalába meg. Üdv. De sorolhatnám tovább.
reallatas
@Garnela: /tegnap, 21.58/ Beletrafálltál! Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.