Fizetős tehetséggondozás, drasztikusan dráguló gyermekétkeztetés, az iskolai eszköz- és az óvodafejlesztés elhalasztása, az osztálylétszámok további duzzasztása is szerepel az önkormányzati tárca tervei között - írja szombati számában a Magyar Nemzet, a birtokába került, Varga Zoltán önkormányzati miniszter által jegyzett dokumentumra hivatkozva.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
A halmozottan hátrányos helyzetűeknek az is ingyen van! 2002-ben még én is ingyen kaptam, mint gyermekét egyedül nevelő anya! Utána már nem..mert csak egy volt. 2003-tól már csak 3 vagy több gyerekesnek járt ingyen..azaz....folytassam?
tmartyn75
és mi ebben már az önkormányzat?? olyan feszes, szigorú követelményeket írnak elő kötelezően a települések vezetőinek, amit a kormányzat a saját beosztottjaitól sem vár el. hajtsa végre az önkormányzat a felételeknek megfelelő feladatokat, úgy, hogy spóroljon is rajta, de pénzt azt nem kap rá. mint a viccben, az óvodásoknak elég lesz fele kaja, oda már úgysem kerülünk...
Garnela
@tmartyn75: Pedzegetik már amit vártam..Nyugtatgatnak, hogy az iskolákban az alapfeladatokra lesz pénz..csak pl a napközi nem számít alapfeladatnak. Már tegnap példálóztak, hogy csökken a napközis csoportok száma. Ami tudjátok mit jelent? Fel kell venni a halmozottan hátrányos helyzetűt! Kik azok? Aki nem az, nem kell felvenni...és akinek anyj-apja dolgozik, nm tudja hova tenni a gyereket..az nem hátrányos helyzetű! 8-10 éve még úgy kezdtük a napközibe a szelektálást, hogy kinek dolgoznak a szülei..azok az elsők, csak utána a többi, ha marad nekik hely. Kaptunk is hideget-meleget az önkormányzattól..mert egy cigánygyerek se fért be!
tmartyn75
minek a cigánygyereknek napközi, ha minimum két felnőtt mindig van otthon, aki vigyázzon rájuk? a magyar családban, ha mindkét szülő dolgozik, bébiszittert kell felvenni, vagy kiesik egyikőjük fizetése, amelyik otthon marad. az államnak minden változat veszteséges, aki mi értelme van? kirakatpolitika? kerül amibe kerül?!
Garnela
@tmartyn75: Hát mert integrálni kell öket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.