Az edelényi polgármester (Fidesz) véleménye a melegekről.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@gesa: Nem is gondoltam komolyan! :-))
(Csak azt akartam jelezni, hogy a Kolompár lopott, akkor azt kell mondani, ha meg a Szabó lopott, akkor azt kell mondani, és nem kell általánosítani, preudikálni, észt osztani)
reallatas
@gesa: /ma, 13.54/ Nos az én olvasatomban azt próbálod érzékeltetni, hogy bármilyen statisztikai adat, mint pl.-ul a bűnözési adat, csakis akkor lesz igazán jól értékelhető, ha azt szelektíve kezelve az elkövetők viszonylatában, a honi jelenlétük arányában tesszük. Tehát 100-ból 50, netán 1000-ből is csak 50, nyilván látensen jelentősen eltérő lesz a számszerűsítés. Nagyon nem mindegy eredményre jutunk.
kovacs1961
A polgármester minden szava igaz. Csak az a baj hogy a pártállami vezetők azt nem akarják elismerni.Homokba dugják a fejüket. Pedighát meg lehetne nézni a tényeket. Nem akarom elismételni a polgármester Úr szavait, de ha tényleges tényfeltáró vizsgálat indulna minden szavát igazolná.
gesa
@marlin: 14:06 értem én a beszédit Nagyságos Uram.......:-)))))))
gesa
@reallatas: 18:26 Igen, így lehetne leszűrni, de ez sem biztos, pontosan a latens esetek miatt. Azt mondják a bűnöző az bűnöző! Szerintem nem, mert számomra nem mindegy, hogy a pénzem nyúlják le vagy a gigámat nyisszantják el. Szerintem nem kis különbség, mondhatni igen nagy!
menasagh
Az én szerény véleményem pedig az, hogy az ilyen beköpések direkt csak arra jók, hogy mivel közeleg a választások ideje, és a jobbik nagy lendülettel halad, ezek a beszólások esetleg segíthetik az esetleges jobbik győzelme után a polcon maradásban. Ha meg nem, hát némi bocsánatkérés és már el is van felejtve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.