Kolompár Orbán továbbra sem bontja ki az igazság minden részletét tavalyi balatonmáriafürdői családi nyaralásával kapcsolatban. Bár az Országos Cigány Önkormányzat elnöke állítja, családja is csak arra a napra maradt, amelyre ő is, mindössze pár óra erejéig a táborba látogatott. Csakhogy fotósorozatunk bizonyítja, hogy a roma vezető nem pusztán röplátogatást tett a Balaton partján - írja a Magyar ...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Volt miből, a lenyúlt pénzek elúsztak a Balalatonba.
zia
Mindenhonnan elvonnak pénzeket, tőlük miért nem?
reallatas
No nekem egyálltalán nem meglepő lenne, ha finoman fogalmazva füllentene Kolompár Orbán. Tudniillik tradicionális specialitás a füllentés is náluk. Tetszik nem tetszik, ha valaki ezt ki meri jelenteni, hát én bátran. Éppen ezért szoktam volt még ma is mondani, azt hiszem el amit kérdeznek, de azt is kellő megfontoltsággal. Sajnos ez sem a humor kategóriája, hanem a nem kis hátterű tapasztalataimé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.