A közeljövőben törvényjavaslatot akar átadni a parlamenti frakcióknak.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@pelikan61: Azért néha elárulhatnád - mielőtt bárkit is letrógereznél! -, hogy tkp. kiket is szólítasz meg!
Most pedig az én meglátásom következik:
mielőtt a "Tifajtátok" el nem árasztott minden portált, telefröcsögve a semmit nem mondó szövegetekkel, itt is lehetett nyugodtan fórumozni!
Az, hogy kinek mi a véleménye és más, mint az enyém, nem roszabb ember!
Aki megszabni akarja gondolataimat és engem önkényesen beskatulyáz valamelyik párt tagjai közé, nos, a szellemi szegénységi bizonyítvány Róla kiállítva!
pelikan61
@gondolkodo: Ezek szerint akkor te is P. képviselő vagy! Legalább ezt is tudom. Mert ugyan is én a P. képviselőket minősítettem beleértve a Fidesz képviselőket is.
Neked az a bajod, amit már többször jeleztem feléd nem tudod a mát a holnaptól megkülönböztetni. Ha emlékezetem nem csal én már itt voltam szinte elsők között mikkor te ide toltad a talicskát, a leg első regisztrációs nevem az „eldorádó” volt csak az óta kétszer kellett úja regisztrálnom a fórúm leállása miatt. Úgy hogy te még javába a „STOPON” fröcsögtél mikkor mi már itt békeségbe cseréltük az információnkat. Abba viszont nincs jogom beleszólni, hogy a törpe napóleon csizma törlője vagy, az a te magán ügyed. De viszont a sok Fidesz propaganda által álomba szenderedett igazi hazafi felébresztéséé felelősséget érezek és akként is cselekszem ahhoz viszont neked nincs sok beleszólásod. De azért szebb jövőt kívánok neked is.
Papó
A képviselők a zsebükre szavaztak megint 341 igen szavazattal. Ilyenkor csodálni való megértés van közöttük! Bebizonyították egyértelműen, hogy nem érdekli őket a nép akarata. Nem érdekli őket a törvényesség sem. A nép azért van, hogy betartsa a törvényeket, ha nem fizessen, járjon érte büntetés vegyék el a házát! Ők viszont azért vannak, hogy kijátsszák a törvényeket, tömjék a zsebüket és a holdudvarukba tartozók zsebeit! Nekik lehet, mert ŐK a kiváltságosak. Hát tisztelt képviselő urak! NEM LEHET”!” ELÉG VOLT! Tessenek a zsebeket kifordítani és elhúzni a parlamentből, de nagyon gyorsan! Addig, amíg ezt önszántukból tehetik! A megszorító intézkedéseikkel éhhalálba küldtek már embereket, családokat utcára tettek, és öngyilkosságba zavartak állampolgárokat! Nincs tovább! A türelem elfogyott! Önök alkalmatlanok arra a nemes feladatra, hogy képviseljenek bennünket, a NÉPET! Húsz éven keresztül tévedtünk mikor önökre szavaztunk. Ébredezik a nép és remélem 2010-re teljesen fel is ébred! Én azon leszek minden erőmmel, hogy ébredésüket elősegitsem! Polgártársaim, a civil mozgalom nyitva áll előttetek, gyertek és közösen küzdjünk egy élhetőbb Magyarország megteremtéséért!
Dr.luigilongo60
pelikan61 !
Persze kedves pelikán elvtárs!
Mi azt tudjuk, itt mindenki tróger a jobbikosokat kivéve!
Jobbulást kívánok neked!
pelikan61
@luigilongo60 ma, 18:15 – válasz erre :

Na, kibukót. Még egy fórumozó parlamenti képviselő van köztünk. Az nem is volna baj. De világosan rámutatok itt az írásaitokkal és értelmezésetekkel, hogy a parlamentbe milyen munkát végeztek.
Egyszerűen TRÉ.
NO COMMENT!

Egyébként, ha a parlamenti képviselőkre korlátozzuk beleértve a Fideszeseket is, ahogy arra az írásomba utaltam, a megállapításod, teljes mértékbe egyetértek veled, és a gondolkodóval is.

pelikan61
@luigilongo60 ma, 18:15 – válasz erre:

Amúgy köszönöm én jól vagyok, és ahogy közelednek a választások egyre” jobban” érzem magam. De látom felétek pocsék a hangulat. Ne aggódjatok, elintézem, hogy a jövőbe azért közmunkát kapjatok. Kicsit rósz lesz a tejfölös köcsög helyett mást nyalogatnotok, de hidd el, akik már évek óta azon élnek ők sem haltak bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.