Mégsem lehet majd válni közjegyző előtt, és az azonos neműek közösen nem fogadhatnak örökbe – a számtalan pontosítás mellett ezek a legfontosabb tartalmi módosítások a jövő hétfőre halasztott új polgári törvénykönyv (Ptk.) zárószavazása előtt. Az SZDSZ korábban jelezte: támogatni fogja az új kódexet, így nagy valószínűséggel a parlament megszavazza azt. Az viszont biztos, hogy nem egységesen, hanem az egyes részterületeken más-más időben fog életbe lépni az új magánjogi szabályozás.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Na a jól van! Amikről szó volt az idézetben azok időszerűek voltak, és jó irányba döntenek!
reallatas
Ez eddig is nonszensz volt! A már valaki álltal elmondott publikállt, bármilyen kijelentés idézése, /bizonyíthatóan/ tessék mondani miért bűne ez a publicistának? Ne tette volna az illető a kijeletést, akkor nem is lenne indokolt annak idézgetése. Klientúrikus, politika mentes szabad sajtó! Soha nem érjük el, az oly bőszen harsogott demokráciánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.