Mintegy hatmillió forint juttatást kapott az önkormányzattól Hunvald György (MSZP) VII. kerületi polgármester a februári előzetes letartóztatása óta eltelt idő alatt - közölte Vattamány Zsolt, a Fidesz erzsébetvárosi frakcióvezetője vasárnap Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Garnela
Ezt is meg kell szoknunk..a gyerekeknek kaja sem jár, bűnözőknek meg milliók. Habár bűnöző az egész "elit"! Maszopostól, Szadeszestől együtt((
pelikan61
Nem ugatni, hanem erről, hanem tenni kellene ellene kedves Fidesz banda. Ha arra gondoltok, hogy az ilyen megnyilvánulással szavazatokat tudtok szerezni, akkor tévedtek inkább szavazatokat veszítettek a tehetetlenségetek miatt.
szöszmösz
Elképesztő! A munkabér és az azzal összefüggő juttatások munkáért járnak. Kiderült, hogy több bizottság tagja onnan is kapja a tisztelet díját, nem vették észre, hogy nem dolgozik? A többi előzetesben lévő is kapja a pénzét:? Nem tudom ezt az arrogáns magatartást elfogadni. Milyen országban élünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.