Bár az elmúlt héten kevesebb balesetet regisztráltak, mint azt megelőzően, ám a bírságokból jóval többet kasszírozott be a hatóság. Szeptember harmadik hetén több mint 4 milliót hoztak a hatóság ”konyhájára” a szabályszegők az objektív felelősség elve alapján.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Waqtik
Nem találok alkalmasabb cikket : a rendőreink a jövőben kapnak (?) sapkára erősíthető kamerát is - TV2 híradó előzetes pár perce - hogy tudják dokumentálni a szolgálatukat . Mivan ha csóri bekamerázott rendőrnek be kell mennie valahová pisálni (dobni egy sárgát - pislantani - stb) , mi lesz azokkal a felvételekkel ? A kamerát nem kapcsolhatja ki , mert ha pont akkor támadják meg őt vagy más szükségét végző állampolgárt ?!
Waqtik
Ugye a fentiek a moderáció határán belül vannak ?
bigyibogyo
60 000 keves a gyorshajtasert, gyerek kilep ele biztosan nem tud megallni.
ha nem tudja betartani a szabalyokat fizessen rendesen, vagy ne vezessen
barew7
Így bizony nehezen érthető, hogy miért vannak lekorlátozva napi 18 km.-re a közrend fenntartása érdekében közlekeedő járőrautók?!
Netán az (adófizetők pénzén fenntartott) Rendőrség is átsorolt a profitorientált szférába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.