Ideges volt a családi gondok miatt, ezért rugdosott halálra egy 53 éves férfit, ezt mondta Sz. Csaba a rendőröknek, amikor kihallgatták. Pesterzsébeten, egy közért előtt rugdosta addig az idős férfit, amíg az már nem mozgott.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
Családi gondjaim vannak!…. húzom fel az acélbetétes bakancsom és megyek a cigánytelepre… a rendőrségre…..majd az ügyészségre….. és nem utolsó sorba a bíróságra. Legvégül a drazsé bandát rúgom szét. Ennyi nekem is kijár egy felfüggesztettért.
tmartyn75
ha a cigánytelepen lesz dolgom, viszek nyugtatót és pszichiátert. mer' ott sok család is van meg gondok is, nem kicsik! kész életveszély! az teszi őket tönkre, a rasszista magyarok, meg a "zideg"! a kormánynak erre is sürgősen ki kell dolgoznia egy programot néhány milliárdért!!
reallatas
Ha netán ezzel a nevetséges érvvel kimossák a honpolgárt, akkor már rémisztőnek tűnik a szuper pozitív diszkrimináció jelensége. Lassan tényleg már mindent szabad ezen köppeny alá bújva tenni. Javaslom totális szabadkezet a fiúknak, de akkor nekünk is, mert egyébként az már diszkrimináció lenne ugye.
Kakastoll
Ha családi gondjai voltak, akkor miért nem az anyukáját rugdosta ?
pelikan61
Leg nagyobb gondja az volt ennek az aljas gettólakónak, hogy nem kapót, olyan bórt az általunk megdolgozott segélyé amilyet ő szeret. Hogy a bölcső éget volna meg vele.
51kacsa
Valószínű, hogy előtte éjjel vesztett a pókeren pár százezret! Ettől szoktak gondjaik lenni! De lehet, hogy aggódott, mert a gyereke nem ment iskolába!
Vagy a franc tudja milyen pokoli családi gondja lehetett! A munkahelye után nem sírt, mert az azért nincs neki! A munkát nem ismeri még hírből sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok