Edelény polgármestere szerint gyógyszerekkel ártanak születendő gyereküknek a roma nők azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak - adta hírül az RTL Klub híradója csütörtökön. A hírműsorban Molnár Oszkár polgármester, a Fidesz országgyűlési képviselője is megerősítette a városi testületi ülésen júniusban elhangzottakat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@gesa: /ma, 9.22/ Nem hiszed el, van olyan ember aki a cikk elolvasása óta, nem köszön. Pedig régi ismerős falubeli. Nem tudom olvastad e a "KIncstárnok magyar módra..." ugyanott. Ez még egy csodálatos tett. Üdv.
reallatas
@tmartyn75: /ma, 8.53/ Nos ezek az igaz átgondolandó szavak. Ez az amit nagyon nem akaródzik megérteni úgye! Üdv.
gesa
@reallatas: tudod a bunkó mentalitás! nem megy oda hozzád és mondja neked:figyelj Jánoskám, ezzel és ezzel nem értek egyet, megértekezi az ember aztán egy kézfogással, vagy egy csókolommal mindenki megy az útján. Ma nincs párbeszéd, néma gyereknek meg az anyja sem érti a szavát. Tudni kell és merni kell leírni igazságokat, meg gazságokat, amiket a helyére kell hogy tegyen az ember. Falun kisközösségben jobban felüti a fejét az utálat, harag, irigység aki valamivel kitud válni a többi közül és nem szürke eminenciásként próbál élni. Ez benne van a pakliban, de tudni kell feldolgozni és nem feladni az utat, amin jársz.
reallatas
@gesa: Aranyos vagy! Kössz! Mit ne mondjak no úgy humorosan, most aztán emberesen kioktattad azt az aszalódott, valaha voltam én is mérnök úr fejemet, tőled mindenkor bármit is, s kérek engedélyt meghúnyászkodni. Tudod mi az igazán gond ebben, hogy ilyenkor felrémlik az a gondolat, közmondás féle, hogy mi jár annak /főként manapság/ aki igazat mond? A szája maximum! S sajnos az is benne van a pakliban, hogy egyre jobban a szólj igazat /azonnal/ betörik a fejed szindróma féle, roppant hatékonyan működik. Sokszor a Cervantes regényről ugrik be: holmi szélmalom harc az egész! Üdv.
gyulabors
@reallatas: Csak jönne már az a szél az a forgó szél, ami után ha lecsendesedik a táj, derüsen süt le ránk az öreg nap...
reallatas
@gyulabors: /ma, 12.20/ Igazad van, csaak nehogy túllépje a verbalitás szintjét. Tudniillik a golyó a vétlent is utoléri álltalában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.