Ideges volt a családi gondok miatt, ezért rugdosott halálra egy 53 éves férfit, ezt mondta Sz. Csaba a rendőröknek, amikor kihallgatták. Pesterzsébeten, egy közért előtt rugdosta addig az idős férfit, amíg az már nem mozgott.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Wik
milyen gondjai voltak ennek az állatnak ? tán csak nem megszünt a munkahelye ?
vagy tán az audiját vitte el az anyósa ? vagy nem kapott megfelelő súlyú aranyláncot ? vagy tán késve érkezett a védelmi pénz, esetleg a segély ?
Nemezis
Én még egy tetvest sem rugdostam halálra, amikor családi gondjaim vannak. Akkor kiben van a hiba?
Wik
@Nemezis: látod,látod, lehet hogy bennünk van a hiba. ha mi is mindig halálra rugdostunk volna egyet amikor gondjaink voltak,már nem lenne velük gond
reallatas
No emberek holmi családi gondok miatt én speciel már egy fél országot szétrughattam volna. Tessék mondani miféle védekezési forma ez, hol van az ehhez tartozó törvényi jogalkotás, s miféle dolg az, hogy meg kell halnia valakinek, mert neki szubjektív családi gondjai vannak. Nonszensz!!! Mégicsak van abban valami ugye mikor az emberi mentalitásról zagyválok.
bombi02
@Wik: Igaz! Csak valahogy mások vagyunk. Nem visz rá a lábunk. Lehet, hogy bennünk van a hiba és ezért fogunk mi eltűnni, ők pedig elő?
kovacs1961
Én is ideges vagyok !!!!!!!!! DE NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!
kovacs1961
De miért kell ezt tűrni ? Azért mert ha valaki leír igaz történetet, akkor azonnal kimoderálják. N I N C S S Z A B A D véleménynyilvánítás. Ami nem tetszik a kormánynak azt azonnal kitiltják egy portálról.
cadmagician
jaaaa, hát családi gondok? hát akkor érthető, ez egyedi eset, így már halálra lehet rugdosni bárki. engedjék el azt mondom.
Tcat
@cadmagician: elengedni? Neeem, az nem elég, gondolj bele, milyen stresszhatás alatt állt a kihallgatás során. Úgy lenne tisztességes, ha azt levezetendő, agyonrugdoshatná a kihallgatóit is...

-----

Remélem a sitten jóó sokszor levezetik majd rajta a feszültséget!
pelikan61
Családi gondjaim vannak!…. húzom fel az acélbetétes bakancsom és megyek a cigánytelepre… a rendőrségre…..majd az ügyészségre….. és nem utolsó sorba a bíróságra. Legvégül a drazsé bandát rúgom szét. Ennyi nekem is kijár egy felfüggesztettért.
tmartyn75
ha a cigánytelepen lesz dolgom, viszek nyugtatót és pszichiátert. mer' ott sok család is van meg gondok is, nem kicsik! kész életveszély! az teszi őket tönkre, a rasszista magyarok, meg a "zideg"! a kormánynak erre is sürgősen ki kell dolgoznia egy programot néhány milliárdért!!
reallatas
Ha netán ezzel a nevetséges érvvel kimossák a honpolgárt, akkor már rémisztőnek tűnik a szuper pozitív diszkrimináció jelensége. Lassan tényleg már mindent szabad ezen köppeny alá bújva tenni. Javaslom totális szabadkezet a fiúknak, de akkor nekünk is, mert egyébként az már diszkrimináció lenne ugye.
Kakastoll
Ha családi gondjai voltak, akkor miért nem az anyukáját rugdosta ?
pelikan61
Leg nagyobb gondja az volt ennek az aljas gettólakónak, hogy nem kapót, olyan bórt az általunk megdolgozott segélyé amilyet ő szeret. Hogy a bölcső éget volna meg vele.
51kacsa
Valószínű, hogy előtte éjjel vesztett a pókeren pár százezret! Ettől szoktak gondjaik lenni! De lehet, hogy aggódott, mert a gyereke nem ment iskolába!
Vagy a franc tudja milyen pokoli családi gondja lehetett! A munkahelye után nem sírt, mert az azért nincs neki! A munkát nem ismeri még hírből sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.