Ismét lincshangulat alakult ki azt követően, hogy balesetet okozott egy autós a Nyírségben - értesült a HavariaPress. A hírügynökség azonban úgy tudja, hogy az ügyben most nem merült fel rasszista indíték, mivel a baleset minden érintettje cigány származású.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

betli
Na ugye hogy rasszista eset volt Szögi tanárúr esete!!! Ha magyar akkor agyonverik ha cigány csak ajvékolnak.
Mi ez ha nem rasszizmus???
tmartyn75
épp a Nyírségben fordult elő a közelmúltban, hogy két roma család véres verekedését egy magyar akarta megállítani, akit aztán a korábbi ellenfelek összefogva vertek félholtra! természetesen a rasszizmus vádja fel sem merült, csupán hétköznapi garázdaság volt (mindennapos!).
reallatas
Na még egyszer, ugye, hogy mégis van abban valami amikor a cigány mentalitást, nyefegem.
reallatas
@tmartyn75: /tegnap, 21.46/ Üdv. Nézd aki nem ismeri ezen tulajdonságukat, az hamar bemegy a csőbe. Tudniillik amikor kitör közöttük a balhé, s valaki magyar ember beleszól jóakarattal, no annak közös erővel nekimennek. De tudod mi a paradoxon, hogy ha másik kaszbeli romáról van szó, a helyzet analóg lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.