A kirekesztés és az erőszak elleni tiltakozásul gyalog indul a fővárosba a Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet elnöke október elején, majd az egyhetes út végén petíciót akar átadni a köztársasági elnöknek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
hát mit mondjak, megynyilvánultatok, de szerintem nem a nemzet egysége érdekében...
Sólyom úr nem örülne. had meneteljenek, mezítláb is, ha úgy jólesik, adjanak petíciót, mi is boritottunk már elé búzát, tejet... remélem a díszmenetnek is annyi eredménye lesz!
picike
A haza a béke egységében jegyében van ! Tisztelettel: P
1951
Sólyom László köztársasági elnök úr eddigi tapasztalataim szerint csak a bánáti bazsarózsa érdekében nyilvánult meg eddig.Ha ez nem így lett volna,már régen feloszlatta volna parlamentet és kiírta volna az új és előre hozott választást.Lehet, hogy nem lehetett volna tönkre tenni ezt az országot, ha államfőként viselkedett volna, de most már teljesen mindegy.Ez természetesen szigorúan egy magánvélemény, de az élet az igazamat támasztja alá sajnos!Országunknak nincs egy normális miniszterelnöke, nincs egy belevaló köztársasági elnöke, a parlament elnöke meg végre lemondott.Kicsit későn,de most már ez is mindegy,mi egy vesztett ország vagyunk.Azzá tettek bennünket,saját országunk vezetői, miközben vagyonukat off shore cégekbe menekítették, a kórházak,klinikák, gyermekétkeztetések meg teljesen ellehetetlenülnek!
gyulabors
@1951: A ciklust ő is kihúzza, aztán pedig elvonul a Sándor Palota mellett fenntartott rezidenciára. Ezért, pedig "meg kell dolgoznia" Ide is, oda is. Érted? Mert én nem!
furfang
Kellett Sólyomnak meglátogatni a sörétes kislányt a kórházban, és megnyilvánulnia a cigányok oldalán, mostantól nem fogják békén hagyni, nyaggatni fogják, hogy álljon ki értük ország-világ előtt. Ebben az esetben naív volt Sólyom László.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.