Egy általános iskolai fiúvécében történt molesztálás miatt akarnak feljelentést tenni a szülők egy szolnoki tanintézmény és a fenntartó önkormányzat ellen, ha hivatalosan ők maguk azt nem teszik meg.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Ez is csak gyerekcsiny??????Vajon hol tanulhatták???Netán a svédek között???
Tcat
Cigany fiatalok kovettek el, mi mas lenne, mint gyerekcsiny, ezt kerdezni is felesleges...

Ha igaz, akkor kalodaba kirakni oket a foterre - a "szuleikkel" egyutt. Es akkor meg finom voltam.
qxy
Ha tudnák mik történnek az esős napokon a lakótelepi alaksorokban,akkor mindenki azt mondaná hogy ez semmi .De ez is baj én amikor sulis voltam a tanárok ügyeltek arra hogy senki ne csináljon valami rosszat még a wc-be is bementek Nem akarom bántani a tanárokat mert a családban is van nem egy tanár.de ma ( leszarják mit csinál a gyerek még órán is),
perta
Vajon mit fognak lépni mohácsiék? Megmondom! Meg dícsérik őket...........
zsuci
Sajnos már egyre több tanintézményben ők az urak azt csinálnak amit akarnak,fiatalkorúak tehát nem büntethetők.De viszont a szülők igen,miért nemveszik elő őket!
Hókuszpók
zsuci! ha bünti lesz, azonnal kegyelmet kérnek és kapnak....drazsé elintézi.........
zsbela
@zsuci: Btk. 107. § (1) Fiatalkorú az, aki a bűncselekmény elkövetésekor tizennegyedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat még nem.
Tehát, ha elkövették a bűncselekményt, akkor büntethetők!
Diamont Frost
A cikkből világosan kiderül, hogy "remészetesen " senki nem tud semmiről.... majd ha tudni fognak ..., akkor lesz feljelentés.... bla-bla-bla-bla..
.
Diamont Frost
Az iskolának pedig KUTYA KÖTELESSÉGE megvédeni a kicsiket.... Attól kezdve, hogy belép a kisdiák az iskola kapuján, az iskola felel a TESTI és LELKI egészségéért. Hol voltak a tanárok...???
csikknorisz
2009. augusztus 14. péntek 13:19 - A mai napon egy borzalmas hírről számolt be egy betelefonáló szerkesztőségünknek."Tegnapi bejelentés szerint egy hat és egy nyolc éves gyermek indult haza horgászásból, amikor két idősebb gyerek beléjük kötött. A tizennégy és tizenhat éves roma fiatalok nemcsak megverték, de orális szexre kényszerítették a gyerekeket" – mondta a telefonáló. A Békés megyei rendőrkapitányságon megerősítették a hírt, ám a támadók származását a nyomozás berekesztéséig nem kívánják elárulni.
Lajos10
Csak nem ez is a roma kultúra része?És ezeket akarják normális emberek közé költöztetni Talán a rózsadombon művelődhetnének egy kicsit?oda költöztessék őket,
Zsoel
Csikknorisz: azaz a cigány származást bizonyítottnak tekinthetjük.
pelikan61
"bigyibogyo"

Várom a te véleményed is ehhez a cikkhez. Ez rád nézve testre szabott és testközeli. Ne csak a gárda cikkbe legyen véleményed, hanem itt is. Vagy a rokonyokat nem akarod minyösitenyi!
bigyibogyo
@pelikan61: pont jokor neztemakkor ide :)
en tartom magam: a bunozot buntetni kell, borszinre , vallasra, nemi identitasra es minden egyebbre tekintet nelkul. ugyanugy az artatlant vedeni, a fenti elvek szerint.
viszont primitiv modon tamadsz, feltetezel ujra. csunya rossz szokas!
anka
@Lajos10: - jó nekik a Gangesz partja is..............:)))
csikknorisz
Regen az ilyen sikhulye tobbszor bukott, rossz magatartasu ciganygyerekeket siman kivagtak az iskolabol, mehettek a kisegitobe, vagy ahova akartak. De hala libsiek oktataspolitikajanak, ma mar maradhatnak nyugodtan a tobbieket terrorizalni.
bigyibogyo
@csikknorisz: igazabol nem kisegitobe, hanem masik iskolaba. mi kaptunk altalad leirt gyereket nyolcadikban, mondjuk nem cigany volt. pont a rendszervaltas eve volt.
qxy
Kurvajó mindenki tudja hogy minden szar bünt a romák csinálnak de írják is hogy biztos! pld Zsoel.és amikór kiderül hogy nem is roma,akkór ugy halgatnak mint a sír na ezek az okos emberek.Nem vagyok roma de amíg csak te hiszed hogy roma volt az még nem biztos hogy úgy is van
bombi02
Azon nem csodálkozom, hogy senki nem tud semmit. Nem szoktak tudomást venni ha cigányok követik el a bűnt, csak akkor, ha már országos a felháborodás. Na akkor kezd járni a szájuk, hogy nem is úgy volt, egyébként is az áldozat rasszista módon keresztezte a kis ártatlan cígók útját. Mit tehet az ártatlan c...? Kikerülni nem tudja, tehát meg kell támadnia.

Azért szeretném, ha nem lenne igaz a hír, mert szőrnyű!
bombi02
Magyar Bálintot és támogatóit bíróság elé fiatalkorúak veszélyeztetése miatt!
picike
Elképzeltem az unokámat,ha ő esne ilyen szörnyü helyzetbe lenne ? Mindegy lenne számomra a hovatartozás mikéntje,büntetést érdemel,ha bebizonyosodik róla az igazságszolgáltatás felé az igazság.Tisztelettel: p
Wik
@qxy: Több helyen is leírták, romák voltak. Nyilatkozott a cigány kis,vezető is !
Egyébként csak halkan jegyzem meg ha az áldozat lett volna c akkor már zengene a kórus !!!! Így meg agyon hallgatják, vizsgálgatják,és ezeket az aberált állatokat még ki sem zárták az iskolából ! Más ( normális ) országban már pisilésre sem tudná használni.
Wik
„Egyelőre nem tudom, mely családok mely gyermekei követték el ezt az iszonyatot. Azonban ha van alapja az említetteknek, úgy jobb, ha a rendőrség vizsgálja ki az ügyet, mert a mi romatörvényeink alkalmazása súlyosabb következményekkel jár” — hangoztatta Kozák Ferenc.

Na ja ! a cigány törvények ! már ismerjük, számtalan esetből, úgy mint, lincseléskor,rablásokkor,brutális gyilkosságok esetében (Cozzma !) Duma , az van !
szöszmösz
@Wik: Szerintem félreértetted a Kozák nyilatkozatát. Mint tapasztaltuk több esetben, az ilyen cselekmények gyermekcsínynek minősülnek.
bombi02
@szöszmösz: Gyerekcsínyért osztálfőnöki intő jár. Ezek a szemetek se kapnak majd többet.
Hány tanárt fognak krúgni rassziszmusért, ha szót emelnek? Az igazgató már ködösít úgy vettem észre.
qxy
@Wik: én csak azokra utalok amit a lükött gárda csinált majd ők a nagy rend fentartók meg minden azt csak zaklatni tudtak minden embert. Most is rossz címre mentek.a gyökerek mind 1 roma roma és hányról kiderült hogy nem roma volt az elkövető de mindenki tudta szidni a romákat.Ha meg nem roma,alternatív iskola, maszturbál az órán és nem csinálhat a tanár semmit szünetben meg részegen ugyan azt csinálja a vécébe mint a roma,csak ez nem hír mert ügyvéd az apuka.
pacsirta
Pénteken a kis boltunkban a déli órákban 4 darab cigány asszony megtámadta a boltos fiút. Összeszedtek egy kis ezt+ azt és angolosan távoztak.
A fiú mikor észhez tért, hívta a rendőrséget.
Sikerült elkapni őket!
Tehát ez is csak egy kis csíny?????
Nekik mindent lehet?
pelikan61
@qxy ma, 18:41 – válasz erre:

Azokról az elkövetőkről írsz, amit a redőség meghamisított? Mint pl. Kiskunlacháza meg a többi. Nem sokára kiderülnek ám ezeknek is a valós elkövetői. Nem lesz olyan sokáig hatalmon ez a balliberális politikai és rendőr csürhe. Ma még titeket véd a sündőrség. De lesz ám jövő is.
pelikan61
Látom a gondolkodásodtól nagyobb baj is van nálad. Azt még megértem, ha nem magyar klaviatúra gépről írogatsz, és az ékezetek elmaradnak. De a szókapcsolatoknak ehhez semmi köze, hogy helyesen érthetően írj. Lefordítottam érthető magyarra az írásodat hogy esetleg más is el tudja olvasni. De ahogyan azt már közöltem veled a szófordulataid alapján, olvasva és kiejtve az írásaidat tisztán látszik, hogy cigány nyelvcsaládhoz tartozik.

"bigyibogyo ma, 13:51 – válasz erre

@pelikan61: pont jokor neztemakkor ide :)
en tartom magam: a bunozot buntetni kell, borszinre , vallasra, nemi identitasra es minden egyebbre tekintet nelkul. ugyanugy az artatlant vedeni, a fenti elvek szerint.
viszont primitiv modon tamadsz, feltetezel ujra. csunya rossz szokas!"

bigyibogyo ma, 13:51 – válasz erre
@pelikan61: pont jókor néztem akkor ide:)
Én tartom magam: a bűnözőt büntetni kell bőrszínre vallásra, nemi identitásra es minden egyéb tekintet nélkül. Ugyanúgy az ártatlant védeni, a fenti elvek szerint.
Viszont primitív módon támadsz, feltételezel újra. csúnya rossz szokás!
bigyibogyo
@pelikan61: tevedsz, nem kicsit, nagyon. ugye megint a feltetelezesek...
viszont az is biztos,h nem vagyok olyan kis zsebnaci mint te. merugye, ha te borszin szerint es nem tett alapjan buntetnel akkor igencsak az vagy. es az en gondolkozasommal van baj? az eszmeid tulahadottak miota a fuhrered vegzett magaval!
vagy csak agy nelkul kotozkodsz erdemi valasz nelkul? hm... nem veletlenul tartozol te a gardahoz, ott a helyed , a serultek kozt!

nem mellesleg ahol javitani akartal, es a sajat iromanyodban is akad helyesirasi hiba. nade,ez nem egy irodalmi forum, el van nezve

anka
- ez rájuk jellemző..................!
bigyibogyo
@pelikan61: nem vagy te veletlenul sporoni?
Wik
azért el kellene olvasni a cikket is nem csak a címet
Wik
@szöszmösz: igazad van, ez náluk még "gyerekcsíny" kategória, de remélem a bíróság 5-10 évvel fogja jutalmazni.
Mocskos dolog amikor a 15-16 éves többszörösen bukott állatok ilyen aljas,szemét dolgot művelhetnek egy 7 éves kisgyerekkel
bigyibogyo
@Wik: kizart az 5-10 ev. csaszarelod gyilkossagert is csak felfuggesztett kapott.
halvany gozom sincs mi lenne az a buntetes, ami megfelelo lenne. ill 1 otlet van de azt mar evszazadok ota nem hasznaljak: piacteren kalodaba es rohadt gyumolccsel dobalni :)
furfang
A lengyelek a pedofíliát kasztrálással kívánják büntetni. A gyermekek molesztálását nálunk is valami hasonlóval kellene jutalmazni.
lbs
@furfang: A lengyel módszerrel teljesen egyetértek, de biztos ami biztos nem csak kémiailag de mechanikailag is kell ezeket a genetikai hulladékokat kitárazni.
Az ilyenek szaporodásának meg nem akadályozása merénylet a Nemzet ellen!
qxy
@pelikan61: Te nem vagy semmi te egy begyepesedett agyú kispolgári csökevény.De oda vagy a gárdával.mért nem hiszed el hogy ez ez csőcselék Ja amúgy nem roma vagyok hanem magyar de nem olyan korlátolt mint te.Mert ha magyar lennél nem baszogatnád a cigányokat mert az is magyar te kis buta csak ez a te kis agyadba nem jut el mert ha lenne agy evő bogár az nálad éhen halna.Gondolom a múlt rendszerben meg meggyőződéses párttag voltál.Na az is be szart mert ott sem az ész uralkodott.Amúgy nem akarlak baszogatni mert ha azt tenném még ott is ugranál ahol nincs árok.Jó pár párt titkárt megfingattam annak idején.Lehet hogy ezért cseszegetsz mert veled is ezt tettem? Ha igen akkor bocsi.(..csak nyugi.keresd a hibákat)
rasszista
@qxy Ha a cigány magyar akkor én mi vagyok? Fehér mano ?
anka
@qxy: - az beszél ilyen könnyen aki közel van a hatalom húsosfazekához.........szeretettel várnak izraelbe! - vagy a gangeszpartra vágysz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.