Esztergom polgármestere közpénzből építtet egy tavat a háza elé (egyelőre engedély nélkül), hogy az ablakból "széles vásznú vízi panorámát" láthasson. Mondjuk, szerinte nem is így van, hanem csak az egykori ivadéknevelő tó rehabilitációja folyik, kikotorják az iszapot a mederből, majd összevonják a Halastóval, és így kapnak majd egy csónakázó tavat. Hogy az ő háza is ott van, az csak véletlen. Körülbelül 50 vagy 100 millió forintba fog ez az egész kerülni, még nem tudják pontosan, de nem kell aggódni.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Igy mulat ma egy magyar úr.Mikor leszmár egy olyan rendelet, hogy nehalmozák a több tisztséget betöltő állásokat. Polgármester ne legyen képviselő és nelegyenek különböző bizotságokba.Egy fizikai munkás örül ha a polgármester úr fizetésének 10 % haza viheti, pedig a munkások keresik meg a költségvetéshez szükséges pénzeket.
marlin
1./ holdrablo.blog.hu/api/trackback/id/1408514

2./ "Sajnálom, hogy ha felháborodást kelt a téma, de nem volt más választásom, mert főállású anyaként A TÖRVÉNY csak 4 órát enged dolgozni, így a fizetésem nagyon kevés. Nincs semmi más jövedelmem, semmi vagyontárgyam, az édesapám lakásában lakom. Egyedülállóként nevelem a három gyermekemet. Mivel Meggyes Tamástól két hónapja nem kaptam pénzt, így segélyt kellett kérnem, mert a szeptemberi óvoda és iskolakezdés másképp megoldhatatlan lett volna számomra.
. . . . . . . , augusztus óta többször kértem a férjemet SMS-ben, hogy legalább ennivalóra küldjön pénzt. Nem küldött."
(Kui Rózsa)
lazarkaroly
Nem ennek a "kollégája" lövöldözött gázpisztollyal ?
gyulabors
@lazarkaroly: De igen, csak annak a 6X után ment el az esze. Neki meg talán nem is volt. Csupán Viktorka brancsához tartozik. Világos?
Diamont Frost
@gyulabors: Bizony-bizony.... és akinek Jézus a barátja , az könnyen üdvözül!

Városi legenda, hogy a gyerekek ellátására ,.... kérelem alapján.... kiutaltak 15 000 Ft segélyt. ...
marlin
@Renrol: Az önkormányzati rendelet alapján az önkormányzati óvodába járó gyermekeit is megilleti a térítési díj átvállalás. Ezt nyújtotta be volt neje. Mivel tíz évvel ezelőtt ( Könözsy idejében) az én iskolás gyermekeim étkezési térítését is az önkormányzat így tudom, hogy "a térítési díjat rendkívüli segély címén "utalják át az intézménynek. A bemutatott bizonylat is erről szól!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.