Januártól 5 nap alatti munkavállalás esetén még írásban sem kell rögzíteni a munkaadó és munkavállaló közötti viszonyt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Ez már megint egy lehetőség ,hogy csaljanak a munkáltatók.Vagy már annyira felvannak készülve, hogy a helyszinen tudják szátogépen ellenörizni be van e jelentve akit csak öt napig akarnak alkalmazni.Kint földeken , hogy fog müködni az ellenörzés.Tegnap már meg emlitettem jobb volt egy könyvben irni az összes munkavállalást, mert a mai világban sokszor kell munkahelyet cserélni igy nagyon sok papirt kell a dolgozónak is megörizni.Mire nyugdijba mennek sok papir már olvashatalan.A fiamnak is van egy ami még csak5 éves és már most olvashatatlan.Még a munkakönyve bejeggyzett munkát semmidig ismerte el a nyugdijbiztositó milesz akkor ez után.
furfang
Nagyon helyes! Csökkentsük az adminisztrációt, és a felesleges jövést-menést.Agyon van minden adminisztrálva!
ariel
Ja, és csökkentsük a bejelentett munkaviszonyoknak is a bizonyíthatóságát.
Minek regisztrálni a bejelentett munkaviszonyt, úgy sem kap a dolgozó utána semilyen ellátást, elég, ha a munkabérből az állam levonja mind azt amiből a nyakkendős bűnözés olyan jól fenn tartja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.