Esztergomi civil szervezetek és pártok közösen tüntettek városuk polgármestere ellen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Fogyott is a drága banán.....aztán megeszegették.....hazaballagtak.....és semmi de semmi nem fog változni!....
marlin
Irigylésre méltó Meggyes helyzete.
A város szolgálati autót tesz a feneke alá, régóta húzódó felsőfokú oktatását hosszú évekig a város fizette. A szolgálati mobilhasználat egyértelműen jár. Peres ügyek költsége a város költsége. Persze ne feledkezzünk meg a kiutalt rendkívüli gyermekvédelmi támogatásról sem. Lehet fokozni? Lehet.

A Fidesz programjában ezt írják: "A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség családsegítő programokkal támogatja a nehéz helyzetbe került gyermeküket egyedül nevelő családokat."

Meggyes levelet írt, melyben közli, hogy a (több mint milliós, na jó, ez nem érdekes) általa a három gyermeke gyerektartásdíjára szánt összeget "minden hónap 1-jén, 11-én, illetve 21-én. A háromszor 40.000 forintot átvételi nyilatkozat aláírásával a Polgármesteri Hivatalban, munkaidőben, titkárnőmnél veheted át. Amennyiben a fenti dátumok valamelyike hétvégére esne, abban az esetben az azt követő hétfőn tudom biztosítani az összeg átadását."

Ingyen autó, ingyen telefon, ingyen tanulmányok, ingyen ügyvédek, néha a tisztaszobában aluszikálás mellé a családi ügyeket is a hivatali apparátus intézi! Így könnyű az élet! Nagyon nagy kár, hogy mindezt mi fizetjük meg.

Hol a határ Esztergomban??

(bejó nyomán)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.