Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki karambolozott egy személygépkocsival hétfőn Budapesten - közölte Hujber Éva, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Én is motoroztam régen,T5-ös Pannoniám volt,100-120 km-es sebességel mentünk a haverokkal,rövidnadrágban,és ingben,nem ám úgy beöltözve ,hogy ki sem látni belőle!Ez a sebbesség untig elég volt,lezserek,lazák voltunk,tudtunk,és szerettünk motorozni és betartottuk a szabályokat.Aki száguldásra vágyott,annak ott voltak a motoros klubbok. Jártunk is a népligetbe,ott tartották a motorversenyeket.Ez a mostani motorostársadalom,többsége,egy beképzelt,erőszakos,felfuvalkodott,tudás nélküli társaság!!! A sors,lerendezi őket,mi még akkor sem ütköztünk,ha esetleg a másik volt a szabálytalan,mert mindenre figyeltünk,nem csak a csajok combját simogattuk hátrafelé nyúlva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.