Két család verekedett össze Kaposváron; az egyik csoport vasvillával szerelkezett fel, míg a másik botokkal támadt - adta hírül csütörtök este a Somogyi Hírlap internetes portálja.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukubenkó
@Renrol: Csak TV képernyőről kívánom!
bigyibogyo
@Igaz: 1. minden joerzesu ember egyet ert azzal,h a garda nem kivanatos Mo-n. sztrajkot bekell elore jelenteni, a garda vatast rendezett. de amugy mindig lehet kepmutato kifogasokat/leplezeseket keresni es talalni. csak ettol meg azt a keves hitelesseguk is elveszitik ami votl.
2. most igy hirtelen utana gugliztam, nins hivatalosan olyanszervezet. hanem, hatha igy jobban megerted: voros vcsillagos egyenruhat hordo emberek ha azt mondjak,h ok nem kommunistak hane muj kommunistak akkor miden oke? ulhetnek a fuvon?
3. osszekeverem en, a rendorok, a birosag,. de szerencsere te nem.

a csocselekes reszt ugyerted,ha rendorok olyan vehemenciaval tamadtak a bekes magyar tomegre,h mar a vegen sajat megukat dobaltak molotov koktellal, utcakovel, csak,h tudjanak modnani valamit?

es lassan juss mar el odaig,h egy utcai verekedes nem ugyanaz mint egy tv szekhaz ostrom! hiaba van az eroszak mind a 2ben jelen, nem ugyanaz az kategoria, nem ugyanaz a mufaj. hasonlitgathatod oket egymashoz, ahogy az intezkedesket is hasonlitgathatod, meg lohetsz verebre agyuval.

szoval ha az egyik hulye gratulal a masiknak akkor minden rendben?:) ez aztan nagyszeru erveles. tovabbra is ott tartok, ha garda egy haza arulo gyava gyulekezet ami torvenyt set.

es ne arra varj,h a magyar gyulolok birosag ele allnak, hanem arra,h az ember gyulolok kerulnek iteloszek ele. na akkor szorulni fogsz, de nagyon. es nincs is messze ez az ido!
bigyibogyo
@Wik: hah, egy tomcat rajongo :) ritka madar vagy mar!
gardistat fujni nem "mocsokos munka", puszta elvezet. az meg,h fizetne kerte csak hab a tortan. ha az a celja a jobboldalnak,h a keszenletisek fenyuzoen elnek akkor jol haladnak. haver vett mar tv -t, laptop -ot a tuntetesekbol, szal csak hajra :P
kicsit komolyabban: nem 80, 50k huf az amit kapnak a rendorok ilyen kivezenyleseknel. igen, mindez a mocsokos jobboldali csocselek miatt. en szeretnem ha ok fietnek ki, es nem a bekes tomeg aki nem mer utcan unnepelni miattatok!
sakter
@bigyibogyo: tanulj már meg helyesen írni ha már osztod mindenkinek az észt
( persze csak hozzád mérten általános iskola 5. évfolyamába nem engednek olyat aki ilyen a helyesírása ) Ebben az osztályban van még számodra is hely: href.hu/x/aa84
Diamont Frost
@bigyibogyo: Ha megadod a címed...... Istenbizony küldök egy magyar billentyűzettel....!!!
..csakhogy megértsünk ..... mert ez most csak bugyogás::)
anka
@bigyibogyo: - itt nem volt szó gárdáról csak te emlegeted! - azért mert te utálod a másikat úgyse tudod lebeszélni róla!
Inkább a gárda mint a bokorban meglapuló sündőrség aki csak a hatalmat szolgálja ki. - nincs tekintéje a rendőrségnek és nincs közbiztonság. Ha téged is jó elvernek a cigányok akkor majd másként beszélsz. - vagy te is kátrányoshelyzetű vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.