1956 forradalmi szellemiségével ellentétben most becsületre, állhatatosságra, új nemzeti egységre és személyes felelősségre vonásra van szükség Magyarországon - jelentette ki Kövér László a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tyukodon.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Majd megint beindulnak a polgári körök.
Egyszer voltam a fidesz idejében táncházban. Egy csomó magyar mentés, magukat polgárnak nevező felnőtt állt a sarokban és szervezték a következő Orbán Viktor beszédhez a buszos kirándulásokat. Közben boraikat iszogatták és dícsérték Orbánt.
Volt egy zenekar, akik kb 20 gyereknek játszott talp alá valót a tánctanárral. A tácoló kevesebb volt, mint a bólogató mentés polgár.
Azóta kihagyom a táncházat.
51kacsa
Én semmi olyan közösségből nem kérek, ahol van egy Kövér! egy ilyen panel-patkányozós figurától csak a gyomrom fordul fel!
furfang
@51kacsa: belőled meg azok nem kérnek, akik a Kövér gondolataival értenek egyet, de ez így van jól! Hasonló a hasonlónak örül. Van hozzád való cimbora éppen elég itt a fórumon is, találjatok egymásra, jó acsarkodást és Orbán gyűlöletet. Ez is egy érzés, már annak aki szereti.
csucsupe
@furfang: Bennük ez az összetartó erő, a közösséghez tartozás...becsukott szemmel, eldugult füllel pfujolni..tudod, ki milyen közösségben érzi jól magát)
luciferi
@furfang: @csucsupe: ez mindegyik létező, és majd leendő politikai irányzatokra, tömörülésekre is igaz. Sajnos nincs kivétel.:((
51kacsa
@furfang: Már bocsánat, de én azt hittem itt mindenki hozzászólhat pártállás, vallás és egyéb hovatartozást nem számítva. Nehogy a végén az derüljön ki, hogy Ti acsarkodtok és nem én: Had legyen már olyan a véleményem, amilyet én szeretnék. Egyébként, ha tetszik a Kövér a nevedre veheted a kedves kötélosztogatót és panelpatkányozót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.