Meglepődött az edelényi polgármester, hogy Dávid Ibolya nem szavazott saját mentelmi ügyében. Molnár Oszkár szerint ugyanis egy képviselőben legyen annyi kurázsi, hogy vállalja a véleményét akár bíróság előtt is. A Hírszerzőnek adott interjújában elmondta, ő szeretné bizonyítani, hogy nem állít valótlant, és a roma terhes nők ügyét nem rasszista indítékból vetette fel. A Jobbikba pedig nem akar átlépni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perta
@horvath: én emlkékszem amikor te is igen csúnyán szlítottál meg kommentezőket. Mondhatom mocskos szájjal.....
furfang
@horvath: aki a cigányokról, zsidókról, melegekről ír véleményt az mind jobbikos szerinted? Te nagyon el vagy tévedve, mint Ábel a rengetegben. Nagyon jó kis lap ez a Propeller, itt legalább találkozhatnak a nem azonosan gondolkodók, és a hangnem is összességében véve kulturált. Ajánlom figyelmedbe a Stop.hu-t, ott szinte kizárólag csak szoclib szólalhat meg, és a trágárság, és a rosszindulat sem kizáró ok, csak abban az esetben ha az mszp-re, vagy az szdsz-re irányul. A Fideszt, Jobbikot szidhatod, ahogy a klaviatúrádon kifér.
barew7
Mielőtt bárki abban ringatná magát, hogy a mi korunkban akár valamely pártnak, netán politikusnak, a legcsekélyebb befolyása is lenne a világ eseményeire, ajánlom a következő mindenféle politikai ideológiától mentes ismeretterjesztő videót:
video.google.com/videoplay?docid=-7200919364311734317&ei=c4DjSoWdCJPc2gKEqc2XAQ&q=zeitgeist+addendum+magyar+szinkronnal#

51kacsa

@Alexandrosz: Tökéletesen egyetértünk!

@horvath: ez azért van, mert ezek a dolgok foglalkoztatnak minket, akik ide írunk. Már én is megkaptam, hogy egy nem kívánatos madár(kacsa) vagyok, mert nem szeretem az Orbánt. Hát kérem, kinek a pap, kinek a papné, a fia meg nekem nem! Nem kell mellre szívni, mert a vélemény végül is olyan, mint az ember hátsó fele: Mindenkinek van!
bigyibogyo
@gondolkodo: en teljesen direkt hasznalok nem megfelelo hangot sokszor. egyfajta gorbe tukorkent.

@barew7: banyek ez borzaszto hosszu, zanzasitott verzio nincs?:)
barew7
@bigyibogyo: Ez a baj, hogy az emberek többsége nem óhajt időt szánni a világ doolgainak több szemszögből való megvizsgálására, pedig még az éremnek is két, sőt három oldala van...( a zanza meg legtöbbször irreális.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.