Száz magyarból 12 tagadja a holokausztot, három pedig hajlik rá - derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből. A közvélemény-kutató adatai szerint leginkább a nyolc osztályt vagy szakközepet végzett, 18 és 29 év közötti férfiak vitatják, hogy megtörtént a II. világháborúban a zsidó népirtás. Amíg Európa számos országában börtönnel is büntethető a holokauszt megkérdőjelezése, addig Magyarországon ez nem bűncselekmény.

Forrás: rtlklub.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@bigyibogyo: Tények azok tények!
Fasizmusnak kb. 10 millió áldozata volt, míg a kommunizmusnak kb. 100 millió. Akkor miről beszélünk?
Nem lehet a 10 milliót a 100 millió fölé emelni. Vagy mindkettőt egyformán elismerjük, vagy hagyjuk feledésbe merülni, de annak nincs semmi értelme, hogy a kisebbik áldozatcsoportot napi szinten emlegessük, míg a nagyobbikról nem akarunk tudomást venni. Mai politikai szinten érthető, de bízom istenbe és az igazságba, hogy lesz még Magyarországon olyan erő, és kormány, aki nagyobb teret fog a mi emlékünknek biztosítani, mint azoknak, akik nem e hazáé áldozták fel megugat közvetlen, vagy közvetetten. Attól függetlenül, hogy a gulágokat nem nyilvánították emlékparknak, és nem róluk szólnak a napi hírek még léteztek. Ha nem is „égő halállal”haltak meg az emberek, hanem éhen kínok között mocsár meg ásót gödör volt a sírjuk. De ök. is emberek voltak, akiknek kijár a tisztelet.
Kakastoll
Szerény véleményem szerint, senki sem tagadja azt a bizonyos népirtást, csak már annyiszor hangoztatják, és mások kizárásával csak magukra, zsidókra értik az egészet, hogy már az egész gyanúsan kínos.
Észre kellene venni, hogy egy háborúban mindig van vesztes és győztes, és az igazság mindig a győztesé, még ha megkérdőjelezhető is.
A holokauszt tiszteletének a betartása érdekében ők is úgy kellene viselkedjenek, hogy az példaértékű legyen, ne háborúznak, ne gyilkoljanak, de még ma is ők viszik a prímet a háborúzás, a fegyverkereskedelem, a leigázás, az erőszakos területszerzés terén, atombombákkal rendelkeznek, a környezetükben mindenkivel harcolnak, uszítanak, megaláznak, ők akarnak diktálni mindenkinek.....na ezek után miért kellene jobban tisztelni az ők szenvedéseiket ?
furfang
@gondolkodo: akkor a példánál maradva miért csak a szilvát szerető embert istápoljuk, a körte evőt miért nem? Sőt, a szilvaevőt minden esetben a körteevő kárára is. Gyümölcs-gyümölcs, ember-ember! A probléma gyökere a különbség tételben rejlik úgy látom.
messzelato
@Kakastoll: Mást nem is fűznék hozzá.Ez így kerek ahogy leírtad.
reallatas
Tessék tanulmányozni egyes tételeit az enciklopédiájuknak, aminek a tömör kivonata maga a Talmud. Döbbenetes tanokat is tartalmaz, a kersztyén ember számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.