A vádlottak kinyitották a jármű ajtaját, megragadták a férfit és a vezetőülésből a gépkocsi mellé húzták. Ezután a férfit közvetlen közelről, fején, illetve felsőtestén ököllel ütötték, verték, rugdosták, amíg csak bele nem halt az ütlegelésbe.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Olyan börtönviszonyokat kell teremteni ahová nem "vágyik" az ember. Hiszen jelenleg mint ahogy irtátok szinte wellnes szálló szintű az ellátásuk.
Szibéria - jó messze a fagyhatár felé elvinni őket, ahol még a hozzátartozók látogatni sem tudják őket, van arra munkalehetőség is és dolgozzanak, tartsák el magukat! Megszökni onnan rizikós, messze van, nyelvismeret nincs, igazi börtön lenne! Csak nemzetközi megállapodás kérdése. Valahol olvastam, hogy a német nehéz bűnözőket oda viszik.
Borsi
@Január: Talán az ötvenes évek beli munkatáborokat kellene reaktiválni?
ugyeugye
@reallatas: ma, 11:31
tökéletes megfogalmazás!!!
5hazi
@Borsi: Miért ne? A kőbányák még a helyükön vannak, kő van, mi a probléma?

Meg kell nézni mennyiben van 1 fogvatartott 1 napra !!!
Meg kell nézni mennyi jut egy kórházi ápolt ellátására /csak az élelmezésről beszélek/ 1 napra! Nem beszélve arról,hogy aki a kórházba kénytelen feküdni még vélhetőleg fizetett /vagy fizet ma is/ is valamennyi eü hozzájárulást.
Gondolom egy börtönlakö sem fizetett készenléti dijjat a börtönnek!
Lényeg a lényeg ezek nem emberek akik ezt művelték és legalább annyit ledolgoztatnék velük amennyibe ez a peres eljárás kerül mire vége lesz!
5hazi
Bocs lemaradt a vége: Ha ledolgozták jöhet a kötél!
Január
@Borsi: A munkatáborokba tudtommal politikaiak és a "malenkij robotra" összegyújtött embereket vitték......, ezek pedig gyilkosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.