A vádlottak kinyitották a jármű ajtaját, megragadták a férfit és a vezetőülésből a gépkocsi mellé húzták. Ezután a férfit közvetlen közelről, fején, illetve felsőtestén ököllel ütötték, verték, rugdosták, amíg csak bele nem halt az ütlegelésbe.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
messzelato
Ezt egy valamivel lehet igazságosan bírálni:HALÁL!
Aki ilyet tesz nem ember!Halálbűntetést érdemelnek az elkövetők.
bigyibogyo
szerintem meg nem.
torjon kovet hatralevo eleteben
messzelato
@bigyibogyo: De nem fog sem követ törni sem dolgozni.Vigyorogva nézi majd a tévét és focizik az udvaron meg gyúrni jár a sitten.Ez a felháborító a dologban.Szerintem fel sem fogják az egészet mert annyi agyuk nincs.Gondolom köpködik a rendszert mert úgy gondolják nem ezt érdemlik.De a halálbűntetéstől elgondolkoznának a többiek, hogy vajon érdemes e vadállat módjára viselkedni.A Grizly medvével sem érdemes tárgyalásokat folytatni mert ösztönszerűen cselekszik.Ezeket az ösztönöket kell az EMBEREKNEK legyőzni ahhoz hogy társadalomban tudjanak élni.Nem ránthatunk fegyver vagy gyilkolhatunk mert kedvünk tartja vagy mert felhúztak valamivel.
Emlékszel arra az esetre amikor egy sofőr valami úrtól való leszorításért fegyvert rántott?Pesten volt a belvárosban valamelyik hídon ha jól emlékszem.Az ilyet ugyan úgy elítélem mert nem normális emberi viselkedés.Ha kiengedik megint ölni fog?
picike
Börtönbüntetést a halállal nem kinozzuk az elkövettőt. Érezze a jövőben ,hogy mi az ami fáj igazán.
messzelato
@bigyibogyo: Elnézést még egy gondolat:Ha lennének valódi átnevelő táborok egyet értenék az ilyen típusú bűntetéssel.De ott ne lehessen tévézni meg szórakozni.Fosszák meg minden élvezettől hogy tudatára ébredjen mennyivel jobb itt kint és nem éri meg bűnözni.A tévézés,napi háromszori meleg étel, fűtött helyiség,könyvtár(amit nem használnak) kondi terem, focizás, nem változtat meg.
dr. prédikátor
Bármilyen büntetést kapnak ezek a mocskos szemetek K E V É S!!!!!!!
vukkocska
@messzelato: a börtön itt a legnagyobb büntetés, nem a halál. A börtönnek megvannak a maga törvényei. Ki az, akit tisztelet veszi körül, és itt nem kifezetetten az erőseknek szóló tisztelet, és ki az, akit maguk is elítélnek. Ezt utóbbi közé tartozik az, hogy a gyermekei szeme láttára verték agyon eztaz apjukat. Többszörösen vissza fogják ezt kapni rabtársaiktól. Az ilyeneket szokták csicskáztatni és kínozni. Meg is érdemlik.
szaboria
@messzelato: Tökéletes meglátás amikor még a börtönben lévők nyilatkoznak a tv.-ben és elötte mielött leültetteék nyápic volt most mikor nyilatkozik kigyurva félelmet keltöen néznek ki.
Nemezis
@vukkocska: Ne legyél már ennyire naiv. A börtönök lakóinak legalább a 70%-a retkes. Ezek ott bent hősök lesznek. Aztán 15 év mulva kigyurva, kiokositva jönnek ki, és ugye ezek között az a mérce, hogy ki mennyit volt börtönbe. Ergo ők lesznek a vezetők, hangadók. És persze a kőkemény bűnözők Ezért nem lenne szabad sohasem rászabaditani ezeket a békés lakosságra..
reallatas
De sokszor és sokan kifejtettük már, ez az úgynevezett reciprok értelmezésű joggyakorlat, vagyis röviden a jogkövető, törvénytisztelő, honpolgárnak nincs szüksége védelemre mert nem ad rá okot, de a bűnözőnek azonnal jogai lesznek s maximális védelemet kell biztosítani. Az emberi jogai ad hok felértékelend, s úberel minden józan megfontolást. A börtönökben álltalában csak a személyi szabdság korlátozott, azonkívül nem egy esetben kényelmesebben él a honpolgár mint, a saját köznapi kinti életében. S mindezt teheti az adófizetők pénzén, lazán kényelemben. No mert neki jogai vannak ám. Az alapelv totális megcsúfolása, tudniillik pontosan azért nincsenek jogai, mert azokkal visszaélve elvesztette időlegesen ezáltal a jogait. Ami természetes velejárója kellene, hogy legyen a szankcionálás arányos alkalmazásával.
reallatas
@picike: /ma, 9.50/ Igazad van alapesetben, de a mai kificamodott joggyakorlattal ez olyan zsenánt és irritálóan félrekezelt.
Január
Olyan börtönviszonyokat kell teremteni ahová nem "vágyik" az ember. Hiszen jelenleg mint ahogy irtátok szinte wellnes szálló szintű az ellátásuk.
Szibéria - jó messze a fagyhatár felé elvinni őket, ahol még a hozzátartozók látogatni sem tudják őket, van arra munkalehetőség is és dolgozzanak, tartsák el magukat! Megszökni onnan rizikós, messze van, nyelvismeret nincs, igazi börtön lenne! Csak nemzetközi megállapodás kérdése. Valahol olvastam, hogy a német nehéz bűnözőket oda viszik.
Borsi
@Január: Talán az ötvenes évek beli munkatáborokat kellene reaktiválni?
ugyeugye
@reallatas: ma, 11:31
tökéletes megfogalmazás!!!
5hazi
@Borsi: Miért ne? A kőbányák még a helyükön vannak, kő van, mi a probléma?

Meg kell nézni mennyiben van 1 fogvatartott 1 napra !!!
Meg kell nézni mennyi jut egy kórházi ápolt ellátására /csak az élelmezésről beszélek/ 1 napra! Nem beszélve arról,hogy aki a kórházba kénytelen feküdni még vélhetőleg fizetett /vagy fizet ma is/ is valamennyi eü hozzájárulást.
Gondolom egy börtönlakö sem fizetett készenléti dijjat a börtönnek!
Lényeg a lényeg ezek nem emberek akik ezt művelték és legalább annyit ledolgoztatnék velük amennyibe ez a peres eljárás kerül mire vége lesz!
5hazi
Bocs lemaradt a vége: Ha ledolgozták jöhet a kötél!
Január
@Borsi: A munkatáborokba tudtommal politikaiak és a "malenkij robotra" összegyújtött embereket vitték......, ezek pedig gyilkosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.