Döbbenetes mértékben áramlik a közpénz a balliberális oldalhoz köthető cégekhez, szervezetekhez, a négyéves ciklus végének közeledtével egymást érik a sokmilliós kifizetések. A Magyar Nemzet megtudta, hogy akkor kapott többmilliós megbízást Bökönyi József bőrárukban utazó cége a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságától, amikor a szervezetet még testvére, Bökönyi István vezette.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@Kakastoll: Nem büntetik, meg meghagyják a kiskapukat, ahol az azt ismerők, szabadon ki-be járkálhatnak. Nagy is a sétafikálás!
reallatas
Mi ebben a természet ellenes az ő oldalukról megvilágítva? Hiszen annó a másik oldalon sem volt ez olyan szokatlan, mindíg amelyik a hattyú dalát énekli, hát úgy van vele mint annó Gyurcsány mondta: húzzunk bele! /utoljára szakítsunk/ Az pedig, hogy hol van ebben a kőrben maga a nyomorult társadalom, no ki nem ...le!
Lajos10
Elárulok egy nagy titkot aki ebben az országba született és itt él az valakinek a valakije és ami legfontosabb honfitársa .Még akkor is ha elhatárolódunk tőle.
csucsupe
@Lajos10: Lajos..és ezt tudják a tűznél melegedők is?
reallatas
@csucsupe: /ma, 13.52/ Jól megfizetett asszisztálók rétege, akik egy kissé elfelejtik a jólétben vájkálásuk mellett, hogy ők is honfitársaink lennének.

@Lajos10: Ez a gond!! Üdv.
bombi02
@csucsupe: Tudják, csak nem akarják tudomásul venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.