Eldőlt az országos rádiófrekvenciák sorsa az ORTT mai ülésén, a Danubius és a Sláger elvesztette a frekvenciáit, így november 19-én éjféltől már az eddig a Danubius Rádió által használt hálózaton az Advenio Zrt. rádiója, a Class Rádió, a Sláger Rádió által használt frekvencián az FM1 Konzorcium adása kezdi meg adását, várhatóan Radiocafé néven!

Forrás: klasszradio.com
Feltöltő: jatekcheat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@5hazi: miért, hogy a választóknak mi kell az érdekli? Mellesleg jó ha színesedik a paletta, akkor tényleg lenne választék, és verseny igazi és a hallgatókért!
szaboria
@furfang: Miért rajtuk kivül nem volt több adó amit halgathattál?
5hazi
@furfang: Igazad van ,de szerintem a szinesedés nem abból áll,hogy medszüntetünk valamit.
Hanem abból ,hogy bővitjük.
5hazi
Bocsi: ....MEGSZÜNTETÜNK... helyesen.
indikátor
Lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségéről és testületi tagságáról Majtényi László - erősítették meg a Független Hírügynökségnek az ORTT-ben.

I~~> klasszradio.com :-)
Dr. Stein
Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy A Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el az új győztesek ellen: a vesztesek hengerelnek ( és hergelnek): minden alap nélkül, röhejes érvekkel. Hol van az alkotmányba iktatva, hogy a két frekvencia az örökös tulajdonuk?
sasika61mondja.blog.hu/2009/10/29/mubalhe_az_ortt_dontes_miatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.