Új liberális párt létrehozását szorgalmazza Kuncze Gábor. Sem a kétharmados Fidesz, sem az „újfasiszta” Jobbik nem tenne jót az országnak. Az SZDSZ egykori elnöke a néhány hónapja megalakult Szabadelvű Polgári Egyesület első közgyűlésén arról beszélt, hogy számos jel utal arra, hogy nagyon nagy szükség lenne egy ilyen pártra, hiszen a jövő évi választások komoly kihívás elé állíthatják a magyar demokráciát...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reallatas
Kuncze úr úgymond jó politikusnak ismert emberként volt elkönyvelve általában, azt nehéz viszont megérteni, hogy, hogy nem veszi észre, hol is követték el a kolosszális hibákat az álltaluk erőltetett liberálisnak mondott politikájukban. Bárha visszatérhet, természetesen de ha nem fogja alapjaiban revidiálni az eddigi imázsukat, nem vagyok jós de továbbra sem fog működni.
szaboria
@reallatas: Mit gondolsz miért mondott le az elnökségről?
Kakastoll
Ezek nem bírják párt nélkül egy percet sem.....
Az előző pártjuk selejtesnek bizonyult....semmi garancia rá, hogy ugyanazon elvekkel jobbat fabrikáljanak.
eberti
Ha az 1%-kos "szabad madarakat" elosztják több felé azzal nem mennek sokra...
reallatas
@Kakastoll: /ma, 08.49/ No tudod, hogy manapság párt struktúrák mentén épül fel álltalában a pollitikai pluralizmus trendje. De hozzá kell mindjárt gondolni, hogy ahol a hatalom ott a pénz / a miénk is/ s ugyanez fordítva. Nyilván ha a társadalomhoz lojális vezetők alkotnák a krémet, akkor más lehetne a leányzó fekvése. Üdv.
Kakastoll
@reallatas: Na de "ha" megszűnne az a bizonyos pártfinanszírozás ????...ugye akkor is változna az a bizonyos leányzó fekvése....:)
luciferi
Nem kellene erőltetni. Sajnos elég sok kárt okoztak már az országnak. Egészségügy, oktatás, etnikai feszültségek, stb, stb. Egy kicsit pihenniük kellene, és elmerengeni az eddigi ténykedésükről.
furfang
@kevijeni: csakhogy akkor messze kerülnének a pénzeszsáktól, és a befolyástól. Azt pedig már most érzik, hogy nagyon nem jó! Nézd meg a hadjáratot a Sláger és a Danubiusz rádió ügyében. Emögött hatalmas lobbi érdekek húzódnak meg, és ezek a fő " demokraták, és szószólók mint Kóka, Gyurcsány Bajnai " miből élnének, ha elesnének a korrupcióktól, a protekcionizmustól. Ettől lettek gazdagok, nem az eszüktől, tehetségüktől. És ezt a helyzetet foggal, körömmel, ha kell bármi áron meg akarják védeni. Ez az alfája és ómegája a magyar valóságnak.

@reallatas: irod:" hogy ahol a hatalom ott a pénz / a miénk is/ " Nem a miénk is, csak a miénk! Ha jobban belegondolsz, mindent az utolsó szögig mi fizetünk, tartunk fenn. A multiknak is azért fizetünk,( kedvezményekkel, területtel, olcsó munkabérrel, magas adókka) hogy dolgozhassunk. A bankoknak is azért fizetünk, hogy visszaadjanak a pénzünkből búsás haszonnal, amit ők költenek el, de nem ránk.
reallatas
@furfang: /ma, 11.26/ Tökéletesen egyetértek, csak tudod néha puhábban fogalmazok. Üdv.
orogordog
Kuncze úr inkább ne, maradjon távol a politikától.
bigyibogyo
@reallatas: nen a liberalis gondolkozasban van a hiba. ezt nem sertesnek szanom, de te vagy az egyik legnagypbb liberalis itt. liberalisnak lennei (szeritnem) nem azt jelenti,h elfagdni mindent ami szembe jon. az birkaizmus :) ami meg Mo-n liberalizmus neveben csinaltak az olyasmi mint amit a macska csinal. akinel a kaja ahhoz dorgolodzik...
raadasul van feltorekvo magyar es uj liberalis part. meglassuk sikeres lesz -e. kuncze az erosen megfogyatkozottszavazo bazist osztana csak meg
Január
Még mondja valaki, hogy nem lesz kire szavazni, már kezdenek gyülekezni szépen a pártcsirák, az önjelölt "megváltók", osztozni kell a tortán, hiszen a hablattyolásból egész jól meg lehet élni, s ha sok van még több kellene.
Amíg nincsenek a húsosfazék közelében igéret az van kazalnyi. Aztán a választó néhány hónap elteltével rájön, felesleges volt szavazni, mert minden képviselő csak sajátmagát képviseli, s minden marad a régiben, vagy rosszabb lesz.
pacsirta
Mi lesz az új párt neve?
Belépek.
Én leszek a pénzfelvevő!
Kakastoll
@pacsirta: Aki belép az fizet.....próbáld ki.
A pénzfelvevőknek nem kell belépni.....ők már bent vannak.....:)
szaboria
@Kakastoll: A kivétel erősiti a szabályt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.