A külügyminisztériumot ért orosz hekkelésről próbálta faggatni a Telex Lázár János minisztert, ő azonban nem tudott sokat ügyről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Pedig, dehogynem! Mind olyan emberek vagytok! Szíjjártó is., te is... fideszes hazugok! Még folytathatnám azzal a bölcs mondással, hogy aki hazudik, az lop is..., mert ez igaz.
rücsü41
JÁNOS! HINNI A TEMPLOMBA KELL, ÉS LÁTTUNK MI MÁR ÉJJELIŐRT NAPPAL MEGHALNI! A POLITIKUS AKI EGY KITŰZÖTT CÉL MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT KÜZD MONDHATNI ÁLMOKAT KERGET, ÁBRÁNDOZIK, ÉS AZ ÁBRÁNDOZÁSTÓL A HAZUGSÁG CSAK EGY KICSIT KÜLÖNBÖZIK.KÉRDÉS HOGY POLITIKUS-E SZÍJGYÁRÓ PETI? HA AZ ,AKKOR SZOKOTT NÉHA NAGYOKAT MONDANI, ÉS A NAGYOT MONDÓK IS HAZUDOZNAK!
Eladott Ország
A batidai hős stüszivadász előkapta kicsit molyrágta dörzsölőzős barnabársony báli jakóját’ és újúlt erővel belerongyolt Magyaország megmentésébe. Azért lássuk be, egy kisváros polgármesterének táskahordozójából országrontóvá válni, nem kis karrier. Pláne, hogy házasemeberként Demcsákzsuzsát is tudta dugdosni Londonban közköltségen, azért nem kis kvalitásra vall, legalábbis a kontraszelektált fideszberkekben.Lázár János, azért pedig a bandád felelős, hogy Európa polgárainak elfogyott a jóindulata a magyarokkal szemben! Szégyelljétek magatokat, hogy miattatok a rendes magyar emberek szívnak. Bezzeg a magyar jószándék messzi földön híres. Lásd: vétók, ellenségkeresés, plakátok stb. Bennetek mikor volt valaki, vagy valami iránt jószándék, hé rókaképű? A rosszindulat, a gonoszság jellemzi minden cselekedeteket, te haramia! Amúgy megint más a hibás persze. Nyugati nemzetközi vonalakon meg szembe jön a valóság. Lázár meg egy vadbarom.
colibri
Pedig, dehogynem! Mind olyan emberek vagytok! Szíjjártó is., te is... fideszes hazugok! Még folytathatnám azzal a bölcs mondással, hogy aki hazudik, az lop is..., mert ez igaz.
csak úgy....
holló a hollónak..., jani öszinteségében sem kételkedett pötyi, mikor pár éve jani bécsben a migránsoktól rettegett! :) - közben elárasztják magyarországot migránsokkal!
Eladott Ország
Hódmezővásárhelyt szétloptad, a trafikmutyiba beraktad a haverokat. Kastélyt vettél, de miből? Aszfalt utat építettél a kastélyodhoz, kisajátítással, Hódmezővásárhely tulajdonában lévő földön. Polgármesterséged és Almási Polgármester ideje alatt felhalmoztál 23 milliárd forint adósságot a városnak. Lehetne folytatni tovább. Ki találta ki a településeket sötétségbe borító Elios Tiborcos közvilágítás modernizálást? Felújított kastélyokat a haveroknak ingyen. Mezőhegyesi Ménesbirtok alapítványi kiszervezése etc... Lázár és a tisztesség oximoron. Itt most nem kell arcoskodni, meg teljesen felesleges is, mert majd jön a parancs a disznóólból (karmelita), hogy merre az arra, oszt’ boldog karácsonyt Jancsika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.