Már megerősítették, hogy valójában tüdőgyulladás pestis (pneumonic plague) szedi az áldozatait Ukrajnában. Tehát az itthoni riadalomkeltésnek, amit a Híradó, Index és egyéb rémkeltő oldalak adnak le az embereknek, megint nem sok valóság alapja van. Viszont tökéletes reklám egy olyan vírus ellen, ami az országban nem is igazán létezik (Októberre ígérték a vírus megérkezését, egészen pontosan a vakcinával egy időre datálták. Mi magyarok viszont nem vesszük a vakcinát és érdekes, hogy nincs is H1N1 járvány az országban.)

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
@szaboria: Legjobb tudomásom szerint németországban is kétféle oltó anyag van.De a hagyományos gyógymódok sem biztos hogy nem célravezetőek.Hiszen egy erős immunrendszert nem tud leépíteni egy influenza vírus.Fogyassz mézet is.A hárs immun erősítő hatású!És attól még ember nem lett rosszul és nincsenek mellékhatásai!
szaboria
@messzelato: Pont erről van szó ott is áll a bál mert az egyiket jobbnak modják mint a másikat.
bigyibogyo
@szaboria: idojaras miatt nincs semmilyen influenza jarvany. halvany gozom sincs milyen idojars kell neki, de ami az elmult napokban volt az nem jo :) tiszti foorvosos cikkben volt.
ugyeugye
Ukrajna területét és lakosságának számát tekintve annyian haltak meg tüdőpestisben /ami állítólag folyamatosan jelen volt régen is az országban/, mint nálunk a h1n1-ben.
feketeözvegy
@bigyibogyo: enyhe időben jobban terjed a vírus.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.