Az egykori kohászvárosban sokáig támadhatatlannak tűnő szocialisták az EP-választásokon a harmadik helyre szorultak a Fidesz és a Jobbik mögött. A megrendült választói bizalmat tovább erodálhatja, hogy a helyi MSZP-szervezet úgy határozott, Benedek Mihály polgármesternek mennie kell. A terhére rótt lista szerint hamisan tüntette fel, hogy érettségizett, saját szakállára utalt ki pénzeket, és rúgta ki a visszaéléseket feltáró jegyzőt. A hvg.hu tudósítója igyekezett a botrány szálait kibogozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
@klicskó: Úgy legyen!
A próféta szóljon belőled!
De ne az a pálinka amit bedobtál. :)

Azért egy 2 év közmunkát megérdemelne!
Borsi
@messzelato: Hol képzelitek a közmunkát? Illetve az ellenőrzést?
messzelato
@Borsi: Ha szabad kezet adnának hidd el nagy sikereket érnék el de lehet, hogy a demokrácia kerítését áttugranánk.
De mit is érdemel egy ilyen bűnöző?Jogokat?Miért is?
szaboria
Mind két félnek vannak ilyen kiskirálykánt viselkedő polgármestere de ezeket csak megyei ujságok irják meg. A jegyzőt rugják ki és minden megy tovább.
5hazi
Ez csak most lett hir?? Ózdi vagyok évek óta beszédtéma,az iskolai végzettség és a pénz lenyúlás is! Most majd gondolom felháborodik a az összes fideszes képviselő is /az önkormányzatban/ holott ők ugyan úgy annál az asztalnál ültek éveken keresztűl Benedekkel. Nekem ne mondja senki,hogy nem vette észre ,hogy csendesen megtollasodott mindenki az önkormányzati testületben.Mondom mindenki !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.